ΦΡΙΚΗ!! Την ΕΣΦΑΞΕ με ένα μπουκάλι μπύρας, ύστερα από βραδιά ΑΓΡΙΟΥ ΣΕΞ, όταν…

1Ο ίδιος είπε ότι ήταν ατύχημα και πως εκείνη του ζήτησε να βάλει ένα… μπουκάλι μπύρας μέσα της, που έσπασε. Η Αστυνομία όμως από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει έχει διαφορετική άποψη από τον 24χρονο δράστη Fidel Lopez.

Θεωρεί πως ο Lopez και η 31 ετών ερωμένη του, Maria Nemeth, έκαναν άγριο σεξ στο διαμέρισμα τους στη Φλόριντα. Το ζευγάρι μάλιστα είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Και όταν λέμε άγριο πραγματικά εννοούμε άγριο. Ξύλο, σκαμπίλια, και διάφορα άλλα «ερωτικά παιχνίδια» τα οποία βέβαια αποτελούν προσωπικές στιγμές του ζευγαριού. Κάποια στιγμή όμως σύμφωνα με την αστυνομία, η Nemeth κατά τη διάρκεια του οργασμού της ούρλιαξε το όνομα του πρώην συζύγου της.

Ο Lopez θόλωσε, την σήκωσε και την πέταξε με δύναμη σε μια γυάλινη εντοιχισμένη ντουλάπα που βρισκόταν στο δωμάτιο. Η Maria χτύπησε το κεφάλι της και έμεινε αναίσθητη. Τότε ο δράστης με τα κομμάτια του χοντρού τζαμιού, από τη σπασμένη ντουλάπα, αλλά και με τους μεντεσέδες, την κατακρεούργησε.

Της άνοιξε την κοιλιά, έβγαλε έξω τα εσωτερικά της όργανα, την πετσόκοψε και την άφησε να πεθάνει. Στη συνέχεια την πήρε αγκαλιά την πήγε στο μπάνιο και άρχισε να της ρίχνει νερό για να την συνεφέρει. Όταν κατάφερε να συγκεντρώσει τα κομμάτια της μέσα στην μπανιέρα, ο Lopez, τηλεφώνησε στο 911 και είπε στην αστυνομία ότι η ερωμένη του είχε κάποιο ατύχημα.

Με ψυχραιμία βγήκε έξω από το σπίτι, άναψε τσιγάρο και περίμενε τα περιπολικά να έρθουν. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα στο δωμάτιο, κάποιοι δεν άντεξαν και βγήκαν έξω. Αίματα είχα πιτσιλίσει τους τοίχους, λίμνες αίματος μαζί με εντόσθια βρισκόντουσαν στο πάτωμα και μέσα στο μπάνιο μια νεκρή κατακρεουργημένη γυναίκα.

Ο δράστης στην απολογία του είπε πως ενώ έκαναν σεξ η Maria του ζήτησε να βάλει μέσα της ένα μπουκάλι μπύρας. Ύστερα από λίγο η γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στο μπάνιο να κάνει εμετό. Έτσι έσπασε το μπουκάλι που ήταν μέσα της και πέθανε.

Η ιατροδικαστική έκθεση βέβαια τον διαψεύδει και μάλιστα γράφει πως η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή 30 λεπτά πριν ο δράστης τηλεφωνήσει στην αστυνομία.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *