Φώφη Γεννηματά: Η μόνη χρήσιμη ψήφος στις εκλογές, είναι η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Με στελέχη του Κινήματος Αλλαγής συναντήθηκε στη Σητεία η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φωφη Γεννηματά που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κόσμο, κάνοντας περίπατο στους δρόμους της πόλης.

Πριν την επίσκεψη στην Ιεράπετρα, που ήταν ο επόμενος προγραμματισμένος σταθμός της, η κ. Γεννηματά επισκέφθηκε την περιοχή Μακρύς Γιαλός που αποτελεί μια από τις πλεον τουριστικές περιοχές του Νόμου Λασιθίου.

Στην Ιεράπετρα η Φώφη Γεννηματά συνάντησε στελέχη του κόμματος και επανέλαβε, ότι «η μόνη χρήσιμη ψήφος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, είναι η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ».

«Στις 7 Ιουλίου η λογική μπορεί να επιστρέψει στη χώρα με την ψήφο των πολιτών. Θέλω να απευθυνθώ σε όσους απογοητεύτηκαν από το ΣΥΡΙΖΑ, σε όσους στις Ευρωεκλογές ψήφισαν ΝΔ για να απαλλαγούν από τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Μην παραδίδεται την προοδευτική σας ταυτότητα, είναι πολύτιμη γι' αυτόν τον τόπο. Η χώρα χρειάζεται όσο ποτέ, μια ισχυρή προοδευτική δύναμη, που είναι το Κίνημα Αλλαγής», τόνισε η κ. Γεννηματά από την Ιεράπετρα.

Ανάφερε επιπλέον ότι «το ΚΙΝΑΛ είναι δύναμη σταθερότητας, είναι δύναμη ομαλότητας, με πίστη στην εθνική συνεννόηση στην πράξη, για όλα τα μεγάλα ζητήματα και είναι δύναμη εξόδου από την κρίση. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε το σχέδιο Ελλάδα, μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη».

«Στις 7 Ιουλίου συναντιόμαστε ξανά, μαζί. Με τους προοδευτικούς και δημοκράτες της Κρήτης. Εδώ στο Λασίθι είχαμε πάντα τα μεγαλύτερα ποσοστά μας. Το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν και σήμερα το Κίνημα Αλλαγής. Ξέρουν λοιπόν οι πολίτες στην Κρήτη πότε έζησαν καλύτερα. Οι παλιότεροι με το ΠΑΣΟΚ. Έχει έρθει η ώρα να ζήσει καλύτερα η νέα γενιά. Να βρει προκοπή στον τόπο της με το Κίνημα Αλλαγής. Ραντεβού στην κάλπη», σημείωσε.

με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή άρθρου – kathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *