Χρήση απαγορευμένων ουσιών και τιμωρία στον Μάικλ Μπίσλι

Χρήση απαγορευμένων ουσιών και τιμωρία στον Μάικλ Μπίσλι

Νέες "περιπέτειες" για τον Μάικλ Μπίσλι, που έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών και τιμωρήθηκε για πέντε αγώνες από το ΝΒΑ.

Τιμωρία πέντε αγώνων επιβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (8/8) στον Μάικλ Μπίσλι από το ΝΒΑ, καθώς ο 30χρονος φόργουορντ καταπάτησε τους κανονισμούς περί απαγορευμένων ουσιών για ακόμα μία φορά στην καριέρα του (το είχε κάνει ξανά τον Σεπτέμβριο του 2008, τον Αύγουστο του 2009, τον Ιούνιο του 2011 και τον Αύγουστο του 2013, ενώ το 2014 "καθάρισε" από υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης).

Ο Μπίσλι, ο οποίος είχε επιλεγεί στο νούμερο 2 του NBA Draft 2008 από τους Μαϊάμι Χιτ, παραμένει free agent και πλέον είναι ακόμη πιο δύσκολο να βρει ομάδα στη Λίγκα, από την οποία έχει αποχωρήσει τρεις φορές στη διάρκεια της καριέρας του για να παίξει στην Κίνα.

Χιτ, Τίμπεργουλβς, Σανς, ξανά Χιτ, Σανγκάη Σαρκς, Χιτ για τρίτη φορά, Σαντόνγκ Γκόλντεν Σταρς, Ρόκετς, Μπακς, Νικς, Λέικερς και Γκουανγκντόνγκ Σάουθερν Τάιγκερς είναι οι ομάδες στις οποίες έχει θητεύσει. Ο Μπίσλι έχει μέσους όρους 12.4 πόντων από 48.1% στο δίποντο, 34.9% στο τρίποντο και 75.9% στις βολές, μαζί με 4.7 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 22.8 λεπτά συμμετοχής σε 609 αγώνες κανονικών περιόδων στο ΝΒΑ.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *