Χριστοδουλόπουλος: “Αισθάνομαι ξανά ποδοσφαιριστής”

Χριστοδουλόπουλος: "Αισθάνομαι ξανά ποδοσφαιριστής"

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε για την επιστροφή του στη δράση στο "Γ. Καραϊσκάκης", παραδέχτηκε ότι άρχισε πάλι να αισθάνεται ποδοσφαιριστής και αναφέρθηκε στη μάχη του πρωταθλήματος.

Μετά τη χρησιμοποίησή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και στο ντέρμπι των "αιωνίων" με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (5/1). Ο διεθνής εξτρέμ υποστήριξε ότι του έλειψε ο κόσμος, ότι θα ήθελε να έχει επιστρέψει στο Καραϊσκάκης με την παρουσία του, ενώ δήλωσε πως πλέον άρχισε πάλι να αισθάνεται ποδοσφαιριστής μετά τον σοβαρό του τραυματισμό.

Ο Λάζαρος δήλωσε στο Olympiacos TV:

"Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, που δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε, όταν βγαίνεις από το ματς και έχεις πάρει τους τρεις βαθμούς νομίζω ότι είναι αυτό που κρατάς. Μπορούμε όμως να κρατήσουμε την πίεση που ασκήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, την αποφασιστικότητα και τη θέληση για τη νίκη. Πάντα υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Αν είναι να σχολιάσω κάτι ακόμα, μετά την απώλεια των βαθμών στο Βόλο, σήμερα θα μπορούσε να γίνει μια νέα αρχή. Έγινε, επιστρέψαμε στην κορυφή. Αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι. Η συνέχεια είναι δύσκολη, βελτίωση, δουλειά, καλό πρόσωπο, νίκες… Πρέπει να κάνουμε όλα αυτά που αρμόζουν στον σύλλογο.

Έλειπε ο κόσμος, ήθελα να ζήσω την αγάπη του κόσμου. Έχω πει πριν από λίγο καιρό ότι με έχει βοηθήσει η θέληση του κόσμου να μάθει τι κάνω, πότε γυρνάω. Αυτή θα ήταν μια δικιά μας στιγμή. Ήθελα να τη ζήσω μαζί τους. Στη ζωή δεν γίνονται όλα όπως τα θέλουμε. Κοιτάμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι. Το ότι γύρισα στο Καραϊσκάκη μου δίνει ψυχολογία και μου φτιάχνει τη διάθεση. Αισθάνομαι ξανά ποδοσφαιριστής.

Δεν ήταν καλή φάση για εμένα το ότι δεν σκόραρα, αλλά έχω πει ότι Όμως έχω πει θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα βάζοντας ένα λιθαράκι. Μπορεί να μη σκόραρα, αλλά νομίζω ότι το λιθαράκι το έβαλα, όπως όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν τα έδωσαν όλα. Ο σύλλογος πρέπει να είναι πάντα στην πρώτη θέση, δεν υπάρχει λόγος από την άλλη να το αναφέρω. Αν βελτιώσουμε λίγο την εικόνα και κρατήσουμε τα θετικά, θα πραγματοποιήσουμε αυτό που όλοι θέλουμε".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *