«Χτυπάει» βραζιλιάνικο δίδυμο η ΑΕΚ!

1Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» επιδιώκει να κάνει η ΑΕΚ.

Η «Ένωση» έχει βάλει στο μάτι δυο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών από τη Λατινική Αμερική και γι’ αυτό το λόγο εκπρόσωποι της εταιρείας μάνατζερ «Elenko Sports» (που έχει τα δικαιώματά τους) βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα για διαπραγματεύσεις.

Αντικείμενο των συζητήσεων μεταξύ των δυο πλευρών είναι οι Βραζιλιάνοι Λούκα Μπόρζες Ντε Μπρίτο και Τζιοβάνι Παλμιέρι Ντος Σάντος. Ο πρώτος είναι γνώριμη περίπτωση, καθώς είχε απασχολήσει την ΑΕΚ και τον περασμένο Γενάρη. Είναι 25χρονος μεσοεπιθετικός («δεκάρι») που αγωνίζεται στην Κρισιούμα, κάνοντας 16 συμμετοχές κι έχοντας προσελκύσει ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο άλλος είναι 26 χρονών και αγωνίζεται σε μια ακόμα θέση όπου η ΑΕΚ αναζητά ενίσχυση, αυτή του αριστερού μπακ. Ο Τζιοβάνι μετακινήθηκε τον περασμένο Γενάρη στη Φλουμινένσε κι έγινε βασικό στέλεχός της, με 23 συμμετοχές και 1 γκολ. Σε αντίθεση, δε, με τον Λούκα (το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2017) τα χρήματα που θα χρειαστούν για τον ίδιο πιθανολογείται ότι θα είναι λιγότερα, καθώς η συνεργασία του με τη Φλουμινένσε εκπνέει τον προσεχή Δεκέμβρη.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *