ΨΑΡΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ, ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ… ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΥΤΗ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ!

1Σύγχυση στον επιστημονικό κόσμο και ανατριχίλα στους κοινούς θνητούς έχει προκαλέσει ένα μυστηριώδες πλάσμα που αλιεύτηκε στην Καραϊβική.

Και πώς όχι όταν το περίεργο υβρίδιο που θυμίζει τουλάχιστον… εξωγήινο, είναι βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας με γερές δόσεις… τρόμου, αφού «κουβαλά» δύο ολοκληρωμένα πόδια με δάχτυλα, αλλά και μία τέλεια διαμορφωμένη μύτη πάνω από το στόμα του!

Όπως ήταν φυσικό, οι ψαράδες μάλιστα που το εντόπισαν στο λιμάνι του Windward, στο μικρό νησί της Carriacou έμειναν με την τρίχα κάγκελο και το αίμα παγωμένο.

«Κανείς μας δεν είχε δει κάτι παρόμοιο. Πολλοί άνθρωποι ήρθαν να το δουν από κοντά και πραγματικά τρομοκρατήθηκαν. Έμοιαζε βγαλμένο από ταινία τρόμου», ανέφερε ο βετεράνος ψαράς Hope McLawrence, ο οποίος έπιασε στα δίχτυα του το απόκοσμο ψάρι (;), συμπληρώνοντας: «Δεν έχει πτερύγιο, αλλά δύο κανονικά πόδια με δάχτυλα και ανθρώπινη μύτη, όπως επίσης και ένα μεγάλο κόκκαλο στην πλάτη. Η ουρά και τα πλαϊνά πτερύγιά του είναι εξαιρετικά πολύπλοκα».

Σύμφωνα δε με την 50χρονη εμπειρία του, το μυστηριώδες πλάσμα δεν φέρεται να κολυμπά, αλλά να περπατά στο βυθό της θάλασσας. «Ποτέ δεν πίστευα ότι στα ρηχά νερά μας θα μπορούσε να ζει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρουμε πόσο επικίνδυνο είναι», καταλήγει έντρομος ο 74χρονος ψαράς.

Το Carriacou απέχει λίγα μόλις μίλια από το μεγαλύτερο νησί της Καραϊβικής, Γρενάδα, και 200 μίλια από τα Μπαρμπάντος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *