«Όλα για το Τσάμπιονς Λιγκ»

1Την προσπάθεια που γίνεται στον ΠΑΟΚ κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργιάδη για να καταφέρει η ομάδα να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν επεσήμανε ο Ρικάρντο Κόστα.

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Είναι σταθερός προπονητής και καλός επαγγελματίας, δίνει σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια, προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για να μας βοηθήσει, να βελτιωθούμε και στο τέλος να κερδίσουμε τα πλέι οφ για να αγωνιστούμε του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ», ανέφερε ο πορτογάλος κεντρικός αμυντικός σχολιάζοντας και τα πρώτα δείγματα δουλειάς από τον νέο τεχνικό της ομάδας.

«Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε και να λειτουργούμε ως ομάδα. Η ομάδα κερδίζει το πρωτάθλημα, η ομάδα το χάνει. Ολοι κάνουν λάθη στο ποδόσφαιρο. Και εγώ κάνω λάθη. Οταν όμως δεχόμαστε γκολ στο τρανζίσιον, θα πρέπει ως ομάδα να αμυνόμαστε καλύτερα», τόνισε και συνέχισε για την απόφαση του να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο.

«Αποφάσισα να έρθω στον ΠΑΟΚ για να μείνω και να παλέψω για τίτλους και να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα, το πρωτάθλημα πλέον είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση, αλλά είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο να αγωνιστεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ», κατέληξε.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *