Όταν ο Κέβιν Πάντερ πέτυχε 76 πόντους σε ένα ματς

Όταν ο Κέβιν Πάντερ πέτυχε 76 πόντους σε ένα ματς

Το επιθετικό ταλέντο του Κέβιν Πάντερ, του νέου παίκτη του Ολυμπιακού, είναι δεδομένο. Και το καλοκαίρι του 2015 το είχε δείξει με κάθε τρόπο, όταν μέτρησε 76 πόντους σε ένα ματς!

Την 1η ημέρα του Ιουλίου το 2015, ο Κέβιν Πάντερ, που τότε άνηκε στο Tennessee, πραγματοποίησε την πιο παραγωγική εμφάνιση της καριέρας του. Το επιθετικό ταλέντο είχε φανεί από νωρίς κι εδώ και μερικά χρόνια το βλέπουμε και στην Ευρώπη. Μην ξεχνάτε πως είναι ο πρώτος σκόρερ του Basketball Champions League. Αυτό, όμως, που πέτυχε εκείνο το βράδυ ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού, ήταν κάτι που δύσκολα θα επαναληφθεί.

Ο Κέβιν Πάντερ πήρε μέρος στο Πάιλοτ Ρόκι Τοπ Λιγκ ένα τουρνουά που από το 2007 μέχρι το 2018 γινόταν κάθε καλοκαίρι στο Νόξβιλ. Ήταν κάτι σαν θεσμός κι ο Πάντερ στο παιχνίδι της τρίτης θέσης μέτρησε ούτε λίγο ούτε πολύ 76 πόντους! Η ομάδα του (Νόξβιλ Νιους Σεντάινελ) επικράτησε του Νόξβιλ Καθόλικ Χάι Σχουλ με 138-134, με τον Πάντερ να καταρρίπτει το προηγούμενο ρεκόρ και να δείχνει ξανά πόσο χαρισματικός σκόρερ είναι.

"Είναι ωραίο συναίσθημα, δεν το είχα σκεφτεί προηγουμένως. Ήταν αρκετά διασκεδαστικό", ανέφερε ο νέος γκαρντ του Ολυμπιακού, μόλις έσπασε το ρεκόρ των 71 πόντων.

#Vols Kevin Punter with the Wilt style picture after breaking the Rocky Top League scoring record pic.twitter.com/RWXVHBgNEB

— Patrick Murray (@PatMurrayWBIR) July 1, 2015

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *