10 συμβουλές μαμάδων για να βρείτε το τέλειο καρότσι!

Όταν πρόκειται να επιλέξετε το τέλεια καροτσάκι για εσάς, η επιλογή μπορεί να φαίνεται αδύνατη. Οι επιλογές σας είναι…
ατελείωτες! Πηγαίνετε για το ελαφρύ καροτσάκι που θα είναι εύκολο να το σηκώνετε ή για το έξυπνο σύστημα ταξιδιού που θα μπορείτε να μετατρέψετε σε καθισματάκι αν χρειαστεί; Για να σας βοηθήσουμε να πάρετε την σωστή απόφαση, ζητήσαμε από μητέρες να μας δώσουν τις καλύτερες συμβουλές τους για το τέλειο καρότσι!

Ψάξτε να έχει ένα μεγάλο καλάθι για να μεταφέρετε τα ψώνια σας – είναι κάτι που θα μπορούσατε να παραβλέψετε όταν επιλέγετε ένα καρότσι, αλλά σίγουρα θα σας χρειαστεί όταν τρέχετε όλη μέρα για τις δουλειές!

Επιλέξτε ένα ελαφρύ μοντέλο που είναι εύκολο να σηκωθεί και να μπει μέσα στο αυτοκίνητο με το ένα χέρι – οι μαμάδες πρέπει να κάνουν πολλές δουλειές ταυτόχρονα !

Ό, τι κι αν κάνετε, μετρήστε το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου ΠΡΙΝ αγοράσετε το καροτσάκι για να ελέγξετε αν χωράει!

Εάν είστε ψηλή, βεβαιωθείτε ότι η λαβή θα είναι αρκετά υψηλή για να σπρώχνετε χωρίς να σκύβετε. Στην ιδανική περίπτωση, βρείτε μια καροτσάκι με ρυθμιζόμενη λαβή έτσι ώστε τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας να αισθάνεστε άνετα.

Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να το διπλώσετε εύκολα και γρήγορα – ιδανικά με το ένα χέρι, ώστε να μπορείτε να βάζετε το καροτσάκι στο αυτοκίνητο ενώ κρατάτε το μωρό σας.

Εξετάστε αν σχεδιάζετε ή όχι να κάνετε κι άλλο παιδί άμεσα. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά αν έχετε σκοπό δείτε εάν το καροτσάκι μπορεί να μετατραπεί σε διπλό.

Εάν μπορείτε, επιλέξτε ένα καροτσάκι που μπορεί να αλλάζει και να κοιτάει αρχικά τον γονιό και στη συνέχεια τον κόσμο.

Ψάξτε για ένα καροτσάκι που να είναι ελαφρύ και όχι πολύ ογκώδες, αλλά να έχει επίσης σταθερούς τροχούς που δεν θα του επιτρέψουν να ανατραπεί.

Βρείτε ένα που να έχει εύκολη χρήση του ιμάντα για να μπορείτε να το αποσυνδεθείτε εύκολα με το ένα χέρι, αλλά εξακολουθεί να είναι ασφαλές και άνετο για το μικρό σας (ακόμα και όταν προσπαθεί να ξεφύγει!)

Βεβαιωθείτε ότι το καροτσάκι σας έχει όλα τα extras, όπως ένα καλό αδιάβροχο και μια ζεστή κουκούλα γιατί με αυτόν τον καιρό ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *