10 άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο για παράνομα παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων που σχεδιάστηκαν από την Ελληνική Αστυνομία και…

υλοποιούνται με τη διενέργεια συστηματικών και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων στο Νομό Θεσσαλονίκης, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, θέτοντας στόχο την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, εντατικοποίησε τις δράσεις της με αποτέλεσμα τη σύλληψη ατόμων για παράνομη ρύθμιση και διενέργεια παιγνίων.

Συγκεκριμένα , κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί διαφόρων Τμημάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στις περιοχές Τούμπας, Κορδελιού και Αμπελοκήπων, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:

– 4 άτομα ως υπεύθυνοι των επιχειρήσεων και
– 6 θαμώνες των καταστημάτων ως παίκτες

σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του Νόμου Περί Ρύθμισης Αγοράς Παιγνίων και άλλων διατάξεων.

Από τους ελέγχους διαπιστώθηκε εγκατάσταση και λειτουργία συνολικά 55 ηλεκτρονικών υπολογιστών, σε έξι από τους οποίους διενεργούνταν, παράνομα, παίγνια, από ισάριθμους θαμώνες.

Σημειώνεται ότι τόσο οι χώροι των καταστημάτων όσο και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές δεν είχαν πιστοποιηθεί ως προς τη λειτουργία τους από την αρμόδια Αρχή, ενώ επιπλέον δεν έφεραν την προβλεπόμενη, από το νόμο, ειδική σήμανση.

Οι συλληφθέντες , με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

e-saloniki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *