ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ 1000 ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ”ΜΠΙΖΝΑ” ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ…

ΕΓΚΡΙΝΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ 150 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!
ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ;
Στις 16.1.2015 η ΤΕΡΝΑ παραδίδει στη Περιφέρεια Πελοποννήσου τη Σύμβαση Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) μαζί με τα σχετικά έγγραφα για
την διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο…

και την ίδια μέρα εκδίδεται πρόσκληση συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας για την Τετάρτη 21.1.2015, για να εγκρίνει την Σύμβαση π/υ κοντά στα 150 εκατ. ευρώ και να εξουσιοδοτήσει τον Περιφερειάρχη για τα περαιτέρω και τις υπογραφές.

Σημειώνουμε ότι δεν δίδονται στα μέλη της Οικ. Επιτροπής, ούτε η Σύμβαση ούτε άλλα σχετικά έγγραφα, για να μπορέσουν να διαμορφώσουν γνώμη. Η πλειοψηφία με διαδικασίες εξπρές τα αποφασίζει.

Στις 22.1.2015 ο απερχόμενος υπουργός της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κ. Σκρέκας υπογράφει ότι, συμφωνεί για την έγκριση των Τευχών Δημοπράτησης για έργα αποκατάστασης 76 ΧΑΔΑ στη Πελοπόννησο π/υ 23.217.317,76 Ευρώ και χθες στις 29.1.2015 στη συνεδρίαση της Οικ. Επιτροπής και αφού είχαν τελειώσει τα 27 θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, με πραξικοπηματικό τρόπο έρχονται εκτός ημερήσιας διάταξης 80 θέματα με πρώτο και καλύτερο την έγκριση διενέργειας διαγωνισμού και των τευχών δημοπράτησης για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ στη Πελοπόννησο. Χωρίς πάλι να τεθούν στη διάθεση των μελών της Οικονομικής Επιτροπής τα τεύχη της δημοπράτησης. όπως ακριβώς έγινε και με το Διαγωνισμό σε όλα τα στάδια για την παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στη ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.

Ο Τατούλης τρέχει μια 1000 την μεγάλη μπίζνα των σκουπιδιών.

Τι έχει να μας πει για αυτό ο νέος υπουργός;

http://dimotikosafari.blogspot.gr/2015/02/1000.html

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *