Ταραχή και δυσφορία στο ΣΥΡΙΖΑ για τα 100 δισ. της Ραχήλ

Αποδοκιμάζουν Παπαδημούλης – Μηλιός
Τουλάχιστον… ταραχή επικρατεί στο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη…
βόμβα της Ραχήλ Μακρή ότι το κόμμα θα τυπώσει 100 δισ. ευρώ εφόσον χρειαστεί!

Στην Κουμουνδούρου επικρατεί δυσφορία για τη δήλωση της Ραχήλ Μακρή.

Σύμφωνα με την κυρία Μακρή αν χρειαστεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα κόψει χρήμα εκτιμώντας μάλιστα ότι αυτό θα μπορούσε να φτάσει σε ύψος τα 100 δισ. ευρώ!

«Τι εννοείτε; Θα μας διακόψει την χρηματοδότηση η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα; Αφού δεν προβλέπεται. Δεν πειράζει. Θα ενεργοποιηθεί το emergency του ELA και θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δισ. ευρώ» » είπε η κυρία Μακρή κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης που είχε με ανθυποψήφιό της και συμπλήρωσε ότι αυτό «δεν είναι πρωτοφανές. Προβλέπεται από τη συνθήκη της ευρωζώνης».

Η πρώτη ααντίδραση ήρθε από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη ο οποίος απευθυνόμενος εμμέσως αλλά χωρίς να την κατονομάζει στην κυρία Μακρή ζήτησε από όλους τους υποψήφιους «να μην αυτοσχεδιάζουν».

«Θερμή παράκληση προς υποψήφιους-ες: Αν δεν γνωρίζουν ενα θέμα, ας μην αυτοσχεδιάζουν. Οι πολίτες ζητούν σοβαρότητα κ σαφήνεια, από όλους» έγραψε ο κύριος Παπαδημούλης στο twiiter.

Ανάλογο ήταν το σχόλιο του υπεύθυνου οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μηλιού ο οποίος κάλεσε και τους «εκτός ΣΥΡΙΖΑ» να προστατεύσουν όσα πέτυχε το κόμμα «με κόπο αγώνες και αρχές».

newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *