Το «φτωχικό» διαμέρισμα των 106 τ. μ της Μαργαρίτας Παπανδρέου στο Ηράκλειο

Σ’ ένα «φτωχικό» διαμέρισμα 106 τετραγωνικών μέτρων θέλουν πληροφορίες να στεγάζει τις μεταπανεπιστημιακές σπουδές της στο Ηράκλειο η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου…
Η 23χρονη Μαργαρίτα προ ημερών έκανε την εμφάνιση της στην Κρήτη και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του ΙΤΕ για να συνεχίσει τις σπουδές της στη Βιολογία μετά τη λήψη του πτυχίου της από το Imperial College του Λονδίνου.

Όπως είναι φυσικό ο πατέρας Γιώργος θέλει οι σπουδές της μοναχοκόρης του, Μαργαρίτας Έλενας, να συνοδεύονται από μια άνετη ζωή χωρίς στερήσεις.

Έτσι καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως της ενοικίασε ένα «διαμερισματάκι» 106 τμ, νεόδμητο και άνετο (ικανό να στεγάσει μέχρι και 4μελή οικογένεια) στην κατά παράδοση καλή για την πόλη του Ηρακλείου συνοικία του Αγίου Ιωάννη στην Κνωσού .

Πόσο θα του στοιχίζει μηνιαίως δε γνωρίζουμε αλλά σίγουρα θα ξεπερνά τον προϋπολογισμό ενός τυπικού φοιτητικού σπιτιού και λόγω του μεγέθους του και λόγω της περιοχής όπου βρίσκεται.

Βέβαια αξίζει ν’ αναφέρουμε πως εκτός από τις πληροφορίες για το διαμέρισμα στον Άγιο Ιωάννη πήρε το αυτί μας κι άλλες ,που όμως μεταφέρουμε με επιφύλαξη καθώς δεν κατέστη δυνατή η διασταύρωση τους, όπως συνέβη με το διαμέρισμα των 106 τμ.

Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από άτομο που γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις και που επιμένει πως η 23χρονη βρήκε στέγη έξω από το Ηράκλειο και θα μένει στο εξής σε ένα πολυτελές διαμέρισμα 280 τετραγωνικών μέτρων με ενοίκιο 1.900 ευρώ το μήνα !

Το διαμέρισμα αυτό βρίσκεται σε παραθαλάσσιο οικισμό κοντά στην Αγία Πελαγία, δίπλα στο σπίτι συγγενικού τους προσώπου

Παρότι από τον οικισμό δεν επιβεβαιώνουν την πληροφορία, σας τη μεταφέρουμε με το σκεπτικό πως πολλές φορές τα πράγματα αποδεικνύονται διαφορετικά από ότι δείχνουν προς τα έξω. Ειδικά όταν έχει να κάνει κανείς με ένα πολιτικό δεν είναι δύσκολο να σου παρουσιάζει το μαύρο άσπρο και το διαμέρισμα των 280 τετραγωνικών μέτρων να το συρρικνώνει σε 106 τμ.

irakliolive.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *