Βράβευσαν τον Δ. Γιαννακόπουλο που δώρισε 10 μοτοσικλέτες στην ΕΛ.ΑΣ

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της ΒΙΑΝΕΞ ο αντιπρόεδρος και αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος δώρισε στην….
Ελληνική Αστυνομία 10 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, εκ των οποίων 8 θα χρησιμοποιηθούν από την ομάδα ΔΙΑΣ και οι υπόλοιπες δύο από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σε μία σεμνή τελετή οι 10 μηχανές παραδόθηκαν στους άντρες και τις γυναίκες της Ομάδας ΔΙΑΣ και υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας βράβευσαν με τιμητική πλακέτα τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντιπρόεδρο και αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΒΙΑΝΕΞ.

Μεταξύ των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ που τίμησαν τον κ. Γιαννακόπουλο ήταν ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος, Αδαμάντιος Σταματάκης, ο Διοικητής Άμεσης Δράσης, Ταξίαρχος Ευάγγελος Βένετης και ο Διοικητής της Ομάδας Δίας, Ταξίαρχος, Χρήστος Ανδρουτσόπουλος.

Ο κ. Γιαννακόπουλος ευχαρίστηκε τα στελέχη της Αστυνομίας για τη βράβευσή του και δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ευχαριστώ κι εγώ που μου δίνεται η ευκαιρία να συμβάλω έστω με ένα μικρό λιθαράκι στη δύσκολη και αποτελεσματική προσπάθεια την όποια κάνετε για την πάταξη της εγκληματικότητας σε μια δύσκολη περίοδο. Ο Έλληνας μας χρειάζεται όλους δίπλα του και είναι υποχρέωση όλων όσοι έχουμε έστω και μια μικρή δυνατότητα να βοηθήσουμε στο πραγματικά δύσκολο έργο που φέρετε εις πέρας κάθε μέρα”.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *