Τζιχαντιστές: Ζουν πλουσιοπάροχα και πουλάνε γυναίκες για 10 δολάρια!

Η δράση τους αιματηρή. Αποκεφαλίζουν ομήρους χωρίς να νοιάζονται για τίποτα. Και γιατί να νοιαστούν; Εκείνοι, περνούν… “ζωή και κότα”. Το άλλο πρόσωπο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.
Και ξαφνικά μια μέρα, το φίδι που μεγάλωνε με ευθύνη της Δύσης στη Μέση Ανατολή, γιγαντώθηκε και ίδρυσε το χαλιφάτο του με πρωτεύουσα την πόλη Ράκα της Συρίας.
Οι τζιχαντιστές θέλουν να περνάνε προς τα έξω το σκληρό τους πρόσωπο. Αλλά φαίνεται πως υπάρχει και μια άλλη… ανάγνωση. Δεν νοιάζονται για τους φτωχούς πολίτες της Ράκα, εκείνους που δεν έχουν να φάνε. Και γιατί άλλωστε να νοιαστούν όταν εκείνοι, για να πείσουν πόσο ωραία είναι τα πράγματα στο Ισλαμικό Κράτος και να προσελκύσουν μαχητές, τρώνε σε πεντάστερα εστιατόρια και κάνουν το μπανάκι τους σε πολυτελείς πισίνες…

Την ώρα που όσοι έχουν ήδη γίνει μέλη του Ισλαμικού Κράτους πήραν… αύξηση και από ένα αρνί για να φάνε κατά τη διάρκεια της γιορτής Eid al-Adha, εκείνοι που δεν έχουν ενταχθεί στο ISIS δεν έχουν να φάνε, αφού τα τρόφιμα και τα καύσιμα παρουσιάζουν ελλείψεις.
Τα δημόσια νοσοκομεία έχουν κλείσει γιατί είτε οι γιατροί έφυγαν για να σωθούν είτε γιατί τελείωσαν οι ιατρικές προμήθειες. Έτσι, πολλοί πολίτες αναγκάστηκαν να γίνουν πρόσφυγες στην Τουρκία για να βρουν βοήθεια. Πολλοί από αυτούς δεν τα κατάφεραν κι άφησαν στο δρόμο την τελευταία τους πνοή.
Αλλά είπαμε, τους τζιχαντιστές τους νοιάζει πως θα προσελκύσουν νέους μαχητές, φτάνοντας στο σημείο να αρπάξουν από τις οικογένειές τους παιδιά 14-15 ετών για να τα στείλουν σε στρατόπεδα εκπαίδευσης!
Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι αποκαλύψεις πως οι τζιχαντιστές έχουν «στήσει» το δικό τους σκλαβοπάζαρο και πωλούν γυναίκες ως σκλάβες του σεξ έναντι 10 δολαρίων! Κυρίως πρόκειται για γυναίκες και κορίτσια από ομάδες Χριστιανών ή Γιεζίντι.
Ο ΟΗΕ υπολογίζει ότι περισσότερες από 2500 γυναίκες και παιδιά έχουν φυλακιστεί, κακοποιηθεί σεξουαλικά και πουληθεί στα σκλαβοπάζαρα. Είναι κι αυτός ένας τρόπος για να πεισθούν κάποιοι να ενταχθούν στις τάξεις των τζιχαντιστών!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *