Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 11-5-2015

Αστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και τοπικές καταιγίδες…
αλλά και περιόδους ηλιοφάνειας κυρίως στα νησιά του Αιγαίου, περιμένουμε τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 27 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 16 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με τη μέγιστη στο Ανατολικό Αιγαίο να φτάνει τους 26 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες και το Βόρειο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι και μετά βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και στα ανοιχτά σχεδόν θυελλώδεις.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια του νομού, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση.+

meteo.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *