Δεκέμβριος 16, 2018

Select your Top Menu from wp menus

110 σελίδες η αγωγή των στρατιωτικών κατά του υπουργείου Οικονομικών!

Αγωγή – βιβλίο καταθέτουν οι στρατιωτικοί κατά της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών ,διεκδικώντας όσα το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ότι παράνομα τους έκοψαν
από τους μισθούς τους. 110 σελίδες είναι το κείμενο της αγωγής που συντάχθηκε από τον δικηγόρο των στρατιωτικών . Οι πρώτες 50 αγωγές σύμφωνα με πληροφορίες θα κατατεθούν το πρωί της Δευτέρας. Η νέα δικαστική μάχη των στρατιωτικών ξεκινά.

Η τύχη αυτών των αγωγών είναι δεδομένη. Όλες θα γίνουν αποδεκτές, αφού υπάρχει η απόφαση του ΣτΕ που έχει δικαιώσει 100% τους στρατιωτικούς. Η απόφαση δεν μπορεί να εφαρμοστεί με …άλλα ποσοστά, ούτε με ερμηνείες που δίνει η κυβέρνηση. Το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί χρόνος για να υπάρξουν τελεσίδικες αποφάσεις. Σ΄ αυτό ακριβώς ποντάρει και η κυβέρνηση. Στην ψυχική κούραση των ενδιαφερόμενων που δεν θ’ αντέξουν να αναμένουν την έκδοση αποφάσεων.

Ωστόσο και σ΄ αυτό φαίνεται ότι η κυβέρνηση θα πέσει έξω. Το ενδιαφέρον για την κατάθεση αγωγών μέρα με την μέρα μεγαλώνει και το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι την πρόθεσή τους να συμμετέχουν σ΄ αυτή τη δικαστική μάχη έχουν εκδηλώσει υψηλόβαθμοι αξιωματικοί καριέρας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο νομικός σύμβουλος των στρατιωτικών Γιώργος Αντωνακόπουλος στην συνέντευξή του στο Onalert, οι χρόνοι εκδίκασης των αγωγών θα είναι προφανώς ταχύτεροι από το συνηθισμένο.

Loading...

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...