Μάρτιος 09, 2019

Select your Top Menu from wp menus

Τα 118 καινούργια σημεία. Τα τέρατα μετά τις εκλογές!..

Ζούμε μεγάλες μέρες!
     Μέρες δοξασμένες του 2012, και πολύ ανώτερες!

     Τί 18 σημεία και τρίχες κατσαρές!
     Εδώ μιλάμε για 750.000 θέσεις εργασίας! Εδώ μιλάμε για μείωση του ΦΠΑ στο 12%!!! Εδώ μιλάμε για μείωση του φόρου στο 10%!
     Επίσης κανένα νοικοκυριό χωρίς μία Φιλιππινέζα, έναν…..
μπάτλερ και κηπουρό!
     Και δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια το καλοκαίρι για Μύκονο!
     Μελετάται ακόμα κι η επαναφορά στην ζωή των 6500 αυτοκτονημένων συμπολιτών μας!

     Παρ’ όλα αυτά το blog βρίσκει τον ”πρωθυπουργό” πολύ μίζερο.
     Γιατί δηλαδή λεβεντάκο μας μόνον 750.000 θέσεις εργασίας; Γιατί όχι 1,5 εκατομμύρια; Δύο εκατομμύρια! Νάρθουν να δουλέψουν όλοι οι άνεργοι κι οι αδικημένοι της Ευρώπης!
     Γιατί ασίκη μας ΦΠΑ στο 12%; Βάλτο στο  -8% να πηγαίνουμε να ψωνίζουμε και να μας δίνουν και κάτι για τον κόπο μας!
     Και  όσο για την μείωση των φορολογικών συντελεστών, γιατί γλυκέ μας τύραννε μείωση και όχι κατάργηση εντελώς; Να γίνουμε κι εμείς σαν τα νησιά Κέϋμαν, να έρχονται οι offshore εταιρείες ξεπλύματος μαύρου χρήματος από ναρκωτικά κι εμπόριο όπλων και να υψώνουν σημαία ευκαιρίας την γαλανόλευκη!
     Κι ακόμα, μιά και ο τουρισμός έχει γίνει η ”αιχμή του δόρατος” για την συγκυβέρνηση του αίσχους, γιατί να αρκεστούμε στις εναλλακτικές λύσεις του συνεδριακού τουρισμού, του θρησκευτικού, ή του τουρισμού υγείας; Να επεκταθούμε και στον σεξοτουρισμό! Έτσι κι αλλιώς ο κόσμος έμαθε ότι @@@ιόμαστε! Ας πλακώσουνε κι οι γύφτοι να κονομήσουμε και κανα φράγκο!

     Όλα αυτά μπορεί και να τ’ ακούσουμε!
     Αυτό που δεν θ’ ακούσουμε ποτέ από το στόμα του Ψευταρά είναι τα ”τέρατα” που θ’ ακολουθήσουν μετά τις εκλογές! Την μεγάλη σφαγή που σχεδιάζουν για τον λαό, και την μεγάλη ρεμούλα για την χώρα!

     Ένα και μόνο παράδειγμα από τα ”τέρατα” που ετοιμάζουν:
     Έχουν ήδη έτοιμο σχέδιο νόμου το οποίο δεν έφεραν πριν τις εκλογές για να μη γίνει σάλαγος και χαμός, όπου ακούστε: Θα προβλέπεται ίδρυση Ανώνυμων Εταιρειών (Α.Ε.) διαχείρισης ακινήτων, με μετοχικό κεφάλαιο 29 εκατομμυρίων ευρώ!!!
     Μετάφραση και ερμηνεία: Προσέξτε:
     Πρώτα απ’ όλα. Ποιός έχει σήμερα δυνατότητα ίδρυσης ΑΕ με μετοχικό κεφάλαιο 29 εκατομμύρια; Πέντα-δέκα άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα: καναλάρχες, εργολάβοι, έμποροι πετρελαίου άντε και κανας πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και Δημοσίων Έργων(!). Άρα αμέσως-αμέσως ο νόμος θα είναι απολύτως ”φωτογραφικός” για πέντα-δέκα άτομα σε όλη την χώρα!
     Δεύτερο και σπουδαιότερο: Τί σημαίνει Α.Ε.; Σημαίνει ότι αποδίδει φόρους βάσει εσόδων-εξόδων, που με την κατάλληλη λογιστική μπορεί να εμφανίζει σχεδόν ό,τι θέλει: Έσοδα 50 εκατομμύρια; Μαγειρεύουν εξοδα 49.900.000 και πληρώνει φόρο για τις 100.000 που εμφανίζει ως κέρδη! Και το ακόμα σπουδαιότερο, δεν πληρώνει ”χαράτσια” για τα ακίνητα που ανήκουν στην ίδια την Α.Ε.  Στην ουσία λοιπόν δεν αποδίδει παρά μηδαμινά έσοδα στο κράτος.
     Θα ιδρύσουν λοιπόν αυτοί οι πέντε-δέκα κύριοι από μία ΑΕ διαχείρισης ακινήτων των 29 μυρίων, και θ’ αρχίσουν να αγοράζουν όποιο ακίνητο τους γυαλίσει, κοψοχρονιά βεβαίως λόγω κρίσης και ανάγκης (τα σπίτια μας, τα οικόπεδα, κλπ), θα τα περνάνε στο περιουσιολόγιο της εταιρείας και ούτε γάτα ούτε ζημιά!  ”Χαράτσια” για χιλιάδες ακίνητα που θα έχουν δεν θα πληρώνουν (εμείς όμως θα πληρώνουμε για το ένα και μοναδικό που ίσως μας επιτρέψουν να κρατήσουμε), φόρους θα πληρώνουν όσους θέλουν μαγειρεύοντας έσοδα-έξοδα,  κι αυτό ήταν!

     ΑΣ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΨΕΥΤΑΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
     Το success story της συμφοράς μας!

     Ας μην πιστέψουμε λοιπόν ούτε μιά κουβέντα, ούτε μιά υπόσχεση από τα χείλη των αισχρότερων ψευτών από καταβολής του νέου Ελληνικού κράτους!
     Κάθε μέρα επιπλέον διακυβέρνησής τους κυλάει εις βάρος της χώρας, εις βάρος του λαού.
     Τους διώχνουμε αν θέλουμε να ζήσουμε!..
                                                               

http://mandatoforos.blogspot.gr/
Loading...

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...