Στα αζήτητα το άψυχο κορμάκι της 11χρονης που σκοτώθηκε από λεωφορείο

Η εγκατάλειψη και τα βάσανα που βίωσε το κοριτσάκι των φαναριών στη σύντομη ζωή του, συνεχίζονται και μετά το θάνατό του από σχολικό λεωφορείο, ενώ διέσχιζε με ποδήλατό την οδό Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Τρίτης…

Όπως διαβάζουμε στο thesstoday το κορμάκι του 11χρονου κοριτσιού παραμένει στα αζήτητα του νεκροτομείου στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”.
Μια κυρία 45-50 χρόνων που εμφανίστηκε στο νοσοκομείο και δήλωσε ότι είναι η γιαγιά του παιδιού, για να παραλάβει τη σωρό του, τελικά δεν ήταν και ψευδώς δήλωσε συγγένεια με το παιδάκι!

Η γυναίκα, Βουλγαρικής υπηκοότητας, προσήχθη στην αστυνομία και εξετάστηκε από τους αστυνομικούς.
Διαπιστώθηκε πως δεν έχει καμία συγγενική σχέση με το παιδί. Το διαβατήριο που πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση και υποστήριξε ότι ανήκει στην 11χρονη, ήταν πλαστό ή κλεμμένο αφού είχε στοιχεία άλλου παιδιού που ζει στη Βουλγαρία.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, αφέθηκε ελέυθερη. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί ζει μαζί με 50χρονο συμπατριώτη της κι άλλα, τουλάχιστον, εφτά παιδιά σε ένα παράπηγμα της οδού Λαγκαδά!
Οι αρχές βάζουν τώρα στο μικροσκόπιο την ταυτότητα και προέλευση των παιδιών, όπως και τη σχέση τους με το ζευγάρι…

Ψάχνουν τα στοιχεία του παιδιού αλλά και τους γονείς του

Οι αρχές της Θεσσαλονίκης έχουν προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες για να εντοπίσουν τους γονείς της 11χρονης που μέχρι σήμερα είναι άφαντοι, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι βρέθηκε στην Ελλάδα, όπως και τις συνθήκες διαβίωσης του.

Το μεσημέρι η υποδιεύθυνση εγκληματολογικών υποθέσεων Θεσσαλονίκης προχώρησε σε δακτυλοσκόπηση και φωτογράφηση του παιδιού ώστε με βάση αυτά τα στοιχεία να αναζητηθεί η ταυτότητά του. Μάλιστα, θα ζητηθεί και η συνδρομή της Ίντερπόλ και του ελληνικού προξενείου στη Βουλγαρία.

Ζούσε σε τρώγλη, χωρίς ρεύμα, νερό, τουαλέτα – Κοιμόταν στο πάτωμα

Τα στοιχεία για τη ζωή του 11χρονου παιδιού, είναι ακόμα μια γροθιά στο στομάχι.
Όπως διαβάζουμε στο thesstoday ζούσε σε μία τρώγλη στην οδό Λαγκαδά, χωρίς νερό, ρεύμα και τουαλέτες, κοιμόταν σε ένα στρώμα στο τσιμεντένιο πάτωμα, μαζί με άλλα τουλάχιστον 7 παιδιά, με τη φερόμενη γιαγιά κι έναν 50χρονο.
Σε αυτή την τρώγλη δεν είχαν ούτε ασφάλεια, αφού η πόρτα δεν έκλεινε…
Την υπόθεση ερευνά το τμήμα ανηλίκων, ενώ πρόκειται να ενημερωθούν για την κατάσταση και οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες.

Συγκίνηση έχει προκαλέσει ωστόσο, το ενδιαφέρον ενός από τα τέσσερα παιδιά που επέβαιναν στο σχολικό λεωφορείο την ώρα του δυστυχήματος.
Η μικρή μαθήτρια, κάλεσε στο νοσοκομείο και με φωνή τρεμάμενη ζήτησε να μάθει, εάν το κοριτσάκι που μπήκε κάτω από τις ρόδες του οχήματος κατέληξε. Δυστυχώς, έμαθε για την κατάληξη του τραγικού συμβάντος…

Η σωρός της 11χρονης θα παραμείνει στο νεκροτομείο του νοσοκομείου “Γεννηματάς” μέχρι οι αστυνομικές αρχές δώσουν την απαιτούμενη εντολή για το τι θα γίνει.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *