Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ για την υπόθεση Κεντέρη – Θάνου, 11 χρόνια μετά! (βίντεο)

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή ήταν το βράδυ… της Δευτέρας ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος που μίλησε μεταξύ άλλων για τον Κώστα Κεντέρη και την Κατερίνα Θάνου, των οποίων υπήρξε δικηγόρος στην περιβόητη υπόθεση του 2004.

«Θα ήθελα να σας πω μια εμπειρία μου που την αποκαλύπτω, από το 2004, έχουν περάσει 11 χρόνια. Αυτή η χώρα έβγαλε τον Λεωνίδα και τους 300, αλλά έβγαλε και τον Εφιάλτη, τον προδότη. Και δυστυχώς όσοι αιώνες και αν έχουν περάσει, αυτό το ελάττωμα εξακολουθεί να υφίσταται. Σε αυτή τη δυσώδη ιστορία σε βάρος των Ολυμπιονικών Κεντέρη και Θάνου που αθωώθηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη, όχι γιατί είχαν εμένα δικηγόρο, αλλά επειδή υπήρξαν τρεις ιατροδικαστές, οι οποίοι είπαν πως τα τραύματα που είχαν πάνω τους είναι συμβατά μόνο με τροχαίο. Δεν μπορεί να υπάρχει τεχνουργία, επέμβαση ανθρώπου για να κάνει αυτά τα τραύματα στο σώμα τους. Αυτοί οι τρεις ιατροδικαστές τους αθώωσαν, όχι ο δικηγόρος τους.

Υπάρχει μια τεράστια σκευωρία σε βάρος αυτών των δύο Ολυμπιονικών. Υπάρχει συγκεκριμένο πρόσωπο, που ενώ δεν υπήρχε κανένας λόγος να πάνε στο Ολυμπιακό Χωριό, γιατί κάτι που δεν γνωρίζει ο κόσμος, οι αθλητές όπου στη χώρα τους διεξάγονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες, δεν είναι υποχρεωμένοι να πάνε στο Ολυμπιακό Χωριό, μπορούν να μείνουν και στο σπίτι τους. Άνθρωπος τους παγίδευσε, τους οδήγησε εκεί και μετά αφού έφυγαν, γιατί ήταν προγραμματισμένο να φύγουν, δημιούργησε όλη αυτή την ιστορία. Δεν μπορώ να πω ποιος είναι αυτός ο σύγχρονος Εφιάλτης, τον ξέρουν και ο Κεντέρης και η Θάνου και κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουν για το ποιος είναι αυτός ο οποίος έπαιξε τόσο βρώμικο ρόλο εις βάρος αυτών των θρύλων. Ένας Εφιάλτης. Πρέπει ο Κεντέρης να το αποκαλύψει για να ξέρουν οι Έλληνες ότι υπάρχουν ακόμα Εφιάλτες σε αυτή τη χώρα».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *