Γιατί κόπηκε το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” – Η απάντηση δόθηκε 12 χρόνια μετά

Η απάντηση επιτέλους δόθηκε. Έστω και 12 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της σειράς, “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;”. Για ποιο λόγο σταμάτησε να προβάλλεται ξαφνικά ενώ είχε “τρελάνει” τα νούμερα της AGB. …

Πολύ μελάνι “χύθηκε” στους λόγους που αυτή η σειρά έπαψε να μεταδίδεται. Σενάρια για τσακωμούς και ίντριγκα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές που τους έκαναν να μην ανταλάσσουν “καλημέρα”. Κάθε φορά που προβάλλεται η σειρά μέχρι και σήμερα σημειώνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης.

Μια δεκαετία μετά, επιτέλους κάποιους από τους συντελεστές μίλησε. Και αυτή ήταν η Ελένη Ράντου στην εκπομπή “Η Γερμανού ξανάρχεται”.

Η ηθοποιός χαρακτήρισε κακή συγκυρία εκείνη την περίοδο για το σήριαλ, το οποίο όπως είπε ήταν ένα από τα καλύτερα κείμενα.

“Το ‘Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή’ δεν ήταν μια καλή συγκυρία. Ίσως είναι από τα καλύτερα κείμενα τηλεοπτικά των Ρήγα- Αποστόλου, αλλά ήταν μια δουλειά στην οποία έγινε κατάχρηση εξουσίας. Δεν ξέρω τι έγινε, ήταν πάντως μια κακή στιγμή και παραγωγής και συνεργασίας”, εξήγησε.

Ακόμη ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε κανένας απολύτως τσακωμός.

“Δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Νομίζω η διαχείριση του Αλέξανδρου ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος, η διαχείριση μιας πολύ μεγάλης επιτυχίας που δεν ξέρω αν είχε συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλη επιτυχία θα είχε”.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην 17χρονη κόρη της λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι δεν έκανε άλλο παιδί γιατί ένιωθε ότι θα την απατούσε.

“Η κόρη μου μεγαλώνει εμένα. Δεν ξέρω σε όλη την πορεία μου, άνθρωπο που να με έχει στηρίξει περισσότερο από το παιδί μου. Δεν έκανα άλλο παιδί γιατί θα ένιωθα ότι την απατώ”, τόνισε.

Όσο για τον πατέρα της, η ίδια δήλωσε ότι τον “έχασε” πολύ χωρίς γεγονός που της κόστισε.

“Μεγάλο οιδιπόδειο. Τον έχασα πολύ νωρίς, στα 25 μου. Δεν πρόλαβε να δει πολλά πράγματα από μένα. Δεν πρόλαβε να δει το παιδί”, κατέληξε.

Πηγή: cosmo
xespao

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *