12 DJ ΜΕ ΚΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

35Σαν κάφρος και εγώ είπα να ξεκινήσω την στήλη μου με τα 12 πιο «κακά» παιδιά των Decks παγκοσμίως .

No12. Omid 16B

23Παίζοντας σε μια Σκανδιναβική πόλη, Ο Ιρανός παραγωγός της Progressive ο Omid, κατάφερε αν και αργοπορημένος (ίσως και λιγάκι λιώμα) να μπει στο booth, τα ‘σπασε, αποθεώθηκε από το κοινό και πήγε να πληρωθεί ….μόνο και μόνο για να διαπιστώσει πως έπαιζε σε λάθος club!

No11. Rob Tissera

24Όταν οι μπάτσοι μπουκάρανε στο Party του, ο «κύριος» άρπαξε ένα μικρόφωνο και φώναξε «Αν θέλετε αυτό το γ@μ_μ_νο Party να συνεχίσει, να κρατήσετε τους μπ@στ_ρδ_υς έξω!» Και το έκαναν… πέραν από έναν μυστικό μπάτσο που ήταν μέσα στο Party και τα έγραφε με την κάμερα του… Με αποτέλεσμα ο Rob να αντιμετωπίσει ποινικές κυρώσεις!

No10. Dave Beer

25Ο παραγωγός μπορεί να γιορτάζει την ιδέα των Back to Basics, αλλά και η δική του ζωή θυμίζει σκηνή από σουρεαλιστική ταινία. Ένας φίλος του DJ άφησε την σύζυγο του μόνη στο σπίτι με τον κ. Beer. Με το που γύρισε σπίτι τον βρήκε να σερφάρει μια σιδερώστρα, καβαλώντας τα σκαλιά της μεζονέτας και φορώντας μόνο τα εσώρουχα της γυναίκας του! Kinky o Beer!

 

 

No9. Moby

 

26Χάπια σε συνδυασμό με λικέρ μέντας. Ναι μεγάλο θέμα! Μόνο που ο Moby το έκανε με 10 μονομιάς. Το ποτό κλεμμένο από τους γονείς του, τα χάπια κάποιου ασθενή ενός ψυχιατρικού νοσοκομείου! Δεν αποτελεί και έκπληξη που ο Moby άρχισε την αποτοξίνωση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά από τα 13 του με αποτέλεσμα να γίνει ένας Vegan (αυστηρώς χορτοφάγος)

No8. Lisa Lashes

27Η μεγαλύτερη γυναίκα DJ του κόσμου, η Lashes πάντα έμπαινε σε mood από Χολιγουντιανό show! Έτσι μια νύχτα στο Amnesia στην Ίμπιζα, «βούτηξε» από το booth (το οποίο ήταν στα 10μ. ύψος), με αποτέλεσμα το πόδι της να πιαστεί από κάτι διακοσμητικά σχοινιά και να αιωρείται πάνω από τον κόσμο σαν Ρώσος ακροβάτης του Τσίρκο Μεντράνο!

No7. Bez

28Μια φορά κι έναν καιρό στη Νέα Υόρκη, γίνετε ένα συνέδριο μουσικής, φιλοξενούμενος και ο Bez. Προσγειώνετε στο αεροδρόμιο πριν την έναρξη του συνεδρίου και στην ερώτηση του τελωνείου για το αν έχει ναρκωτικά στην κατοχή του…. το παλικάρι μας απάντησε «NAI» . Το τελωνείο διαπίστωσε ότι είχε πράγματι κρύψει μερικά (δεν το λες και κρύψιμο αυτό ) στην τσέπη του

No6. DJ Harvey

29Στο Meredith Music Festival, ο Harvey επέμενε να έχει έναν σπάνιο Bozak μίξερ αλλιώς δεν έπαιζε. Ευτυχώς ένας ευγενικός ντόπιος δάνεισε το δικό του, για να μπορέσει να ξεκινήσει το φεστιβάλ. Τελειώνοντας το set ο Harvey το κατέστρεψε- διέλυσε-τσατσάλησε σαν τον Pete Townshend από τους The Who…

 

No5. Grooverider

 

30Στον χώρο του clubbing o Grooverider είναι ένας μύθος. Στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ωστόσο, δεν ήταν παρά ένας απλός ταξιδιώτης… Με τις αρχές να μην το βρίσκουν και πολύ καλό να έχει γεμάτη την δισκοθήκη του με πορνό και μια μικρή ποσότητα κάνναβης. Οι Άγγλοι μπορεί να το λένε Παρασκευή βράδυ αλλά στο Ντουμπάι είναι τετραετής ποινή.

 

 

No4. Seth Troxler

 

31Μπορεί να έχει ηρεμήσει αρκετά από τότε, αλλά ο νεαρός Troxler κατάφερε και έδωσε μια ψυχεδελική συνέντευξη δίπλα στην πισίνα ενός club στο Μαϊάμι, φορώντας το κοντό παντελόνι της φίλης του και να μιλάει για τον καθαρισμό των γαλαξιακών ψυχών μας, ενώ βουτούσε για να αποφύγει τις φανταστικές νυχτερίδες που πετούσαν πάνω στα φοινικόδεντρα . Acid house φίλε.

 

No3. Sasha

 

32Πώς αγαπάμε ένα DJ που περπατά όπως γυρίζουν οι δίσκοι στα πικάπ του. Το πρωί μετά από ένα Gig στην Ίμπιζα, o Σάσα βρέθηκε ανάποδα σε ένα χαντάκι με μια απελπιστική ανάγκη για μια αγκαλιά, μετρητά έβγαιναν από τις τσέπες του και κυμάτιζαν μακριά σαν να τα έπαιρνε ο Βαρδάρης.

 

No2. Fatboy Slim

 

33Νηφάλιος , υγιείς και ξέγνοιαστος μπορεί να είναι τώρα, αλλά ουδεμία σχέση είχε με αυτό παλαιοτέρα. Προσωπικά νομίζω πως τα highlight του είναι οι ιστορίες αργά το βράδυ κάνοντας κάτι σιδηρόδρομούς από αυτά τα πράγματα που πουλούσε και ο «Σημαδεμένος». Χιόνια στο καμπαναριό…

Και το Νο1. BRANDON BLOCK

 

 

34Ας μην μιλήσουμε για την στιγμή που μεθυσμένος νόμιζε πως κέρδισε ένα βραβείο από τα Brit Awards και έπεσε πάνω στη σκηνή για να το παραλάβει! Ο σταρ της Ίμπιζα τηw δεκαετίας του 90’ με μια τρομερή εξάρτηση από την κοκαΐνη (μια ουγκιά ανά ημέρα ) όπως αναφέρει στην αυτό-έκδοτη βιογραφία του «The Life And Lines of Brandon Block»  (Η Ζωή Και Οι Γραμμές του Brandon Block) : «Μιλούσα σε μερικά κορίτσια στη βεράντα του Μουσείου της Μαγιόρκα, όταν ένα κομμάτι του διαφράγματος μου έπεσε έξω. Αρκετές από αυτές τις κοπέλες έκαναν κυρίως εμετό, ενώ εγώ έβαζα τα παραμορφωμένα κομμάτια δέρματος, χόνδρων, αίματος και άσπρης σκόνης πάνω σε ένα άδειο μπουκάλι μπύρας.» Γοητευτικότατος!

Και να μην ξεχνιόμαστε…

Αν κάποιος θέλει να δει από κοντά κάποιον από τους παραπάνω , σίγουρα θα τον πετύχει σε κάποιο Πάρτι στην Μύκονο..

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *