ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ 123 ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΟΥ ΚΚΕ

Μετά τις αλλεπάλληλες δικαστικές αποφάσεις που κηρύσσουν τη μία  μετά την άλλη τις απεργίες παράνομες, μετά την επιστράτευση των εργαζομένων στο Μετρό, τα ΜΑΤ απέναντι στους αγρότες, την κυβερνητική προβοκάτσια, επίθεση και….
δίωξη κατά συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, αυτή τη φορά 123 ιδιοκτήτες ταξί σύρονται σε δίκη την Τρίτη 5/2, επειδή συμμετείχαν στις περυσινές κινητοποιήσεις του κλάδου. Πρόκειται για άλλη μια απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια ποινικοποίησης της λαϊκής δράσης που φανερώνει ότι όσο πιο βάρβαρη γίνεται η αντιλαϊκή πολιτική τόσο πιο ωμή γίνεται η καταστολή. Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη και γι’ αυτή την εξέλιξη.

Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η μαζική δίωξη!  Η επιχείρηση της κυβέρνησης και των συμμάχων της να αλυσοδέσει το λαό με τον αυταρχισμό και την καταστολή, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα η πολιτική που τον θυσιάζει για τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, πρέπει να αποτύχει. Αποδεικνύεται ακόμα μια φορά ότι το δόγμα «Νόμος και Τάξη» αποτελεί επιχείρηση φίμωσης του αγωνιζόμενου λαού. Δε θα περάσει.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *