12η αγωνιστική: «Μάχες» για όλα τα… γούστα

Αγώνες με στόχο την κορυφή; Έχει. Αναμετρήσεις για τα πλέι οφ; Έχει. Για την σωτηρία; Και απ’ αυτό διαθέτει. Από το… ρεπερτόριο της 12ης αγωνιστικής λείπει τίποτα

Η 12η αγωνιστική συνεχίζεται με τις «μάχες» σε Κέρκυρα και Τούμπα να κεντρίζουν το
ενδιαφέρον.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αντίστοιχα δοκιμάζονται με στόχο τους τη νίκη, που θα τους διατηρήσει «ζεστούς» ενόψει της κόντρας τους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 3/12.
Μετά τις λευκές ισοπαλίες στα ματς Καλλονή – Πλατανιάς και Λεβαδειακός – Παναιτωλικός, ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Skoda Ξάνθη και ανέβηκε στην 4η θέση, πιάνοντας τη Βέροια.

Η «βασίλισσα του βορρά» δοκιμάζεται σήμερα στη Λεωφόρο, απέναντι στον Παναθηναϊκό, που μετά την ήττα από τη Ντιναμό Μόσχας θέλει μόνο το τρίποντο για να περάσει αυτός στην 3η θέση μαζί με την Καλλονή (19 βαθμούς).

Από την άλλη, ο Αστέρας, πηγαίνει στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Εκεί, η ομάδα της Αρκαδίας δεν έχει άλλο στόχο πέρα από τους τρεις βαθμούς, μιας και είναι 7ος με 17 βαθμούς και θέλει να μείνει κοντά στις θέσεις των πλέι οφ.

Ματς, με πάθος, ένταση και βαθμολογικό κίνητρο υπάρχει και στους «Ζωσιμάδες». Εκεί, ο ΠΑΣ των 13 βαθμών υποδέχεται τον ΟΦΗ, που θα πάει να κυνηγήσει το διπλό έτσι ώστε να πιάσει τον σημερινό του αντίπαλο.

Ενδιαφέρον θα έχει και η αναμέτρηση του Πανιώνιου με τη Νίκη Βόλου στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα της Πλατείας ξέρει πολύ καλά ότι μόνο με νίκη θα πάρει βαθιά ανάσα στην προσπάθειά της για να σωθεί. Οι «κυανέρυθροι» έχουν 8 βαθμούς και θέλουν να τους κάνουν 11, ώστε να πιάσουν την Κέρκυρα, που φιλοξενεί τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο (29/11)
Καλλονή – Πλατανιάς 0-0
Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 0-0
Ατρόμητος – Skoda Ξάνθη 2-0 (21′, 50′ Ουμπίντες)
Κυριακή (30/11)
Κέρκυρα – Ολυμπιακός (15:00)
Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης (17:15)
ΠΑΟΚ – Πανθρακικός (17:15)
Πανιώνιος – Νίκη Βόλου (17:15)
ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ (17:15)
Παναθηναϊκός – Βέροια (19:30)

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *