Στα πλοκάμια του αγοραίου έρωτα: 13χρονος στην Πάτρα βρέθηκε ημιλιπόθυμος μετά από βιασμό 4 ατόμων

Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα η υπόθεση ενός εφήβου ο οποίος  πριν από τέσσερα εικοσιτετράωρα βρέθηκε ημίγυμνος και σε άσχημη κατάσταση σε παραλιακή τοποθεσία των Τσουκαλαιϊκων…

Σύμφωνα με το patrastimes oι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για  έναν έφηβο Ρομά,  ο οποίος βρέθηκε να κάθεται σε παγκάκι σε θαλάσσια περιοχή κοντά σε ξενοδοχείο. Το αγόρι εντοπίστηκε από ψαράδες  οι οποίοι στη συνέχεια ειδοποίησαν και άλλους κατοίκους. .

Όπως διαβάζουμε στο Patrastimes, το αγόρι είχε μεταφερθεί λίγες ώρες νωρίτερα στο σημείο με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινα τέσσερις άντρες.

Οι φήμες θέλουν οι τέσσερις νεαροί σε ηλικία να  συνευρέθηκαν – με τη σύμφωνη γνώμη του αγοριού έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων  –  σεξουαλικά μαζί του και στη συνέχεια να μπαίνουν στο αμάξι  εγκαταλείποντας τον στην παραλία

Το παιδί βρέθηκε σε ημιλυπόθημη κατάσταση  και μετα απο ενημέρωση των δικών του μεταφέρθηκε στον οικισμό των ΡΟΜΑ στα Βραχναίϊκα.

Να σημειωθεί , πως στην περιοχή σε καθημερινή βάση οργιάζει ο παράνομος αγοραίος έρωτας,  με αποκορύφωμα την μετατροπή ακόμα και παλαιού φυλακίου του ΟΣΕ σε ανεπίσημο οίκο ανοχής .

Σε πιάτσα έχει επίσης – όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι μετατραπεί τόσο ο χώρος δίπλα από τον σταθμό του ΟΣΕ στα Βραχναιϊκα, όσο και  οικόπεδο το οποίο βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του χωριού.

Το αντίτιμο – ανάλογα με την ηλικία και τις παροχές – ανέρχεται σε 5 , 10 και 15 ευρω και το ρόλο του μεσάζοντα έχουν συγκεκριμένα άτομα γνωστά στους κατοίκους της περιοχής.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *