14 χρήσεις της βότκας που δεν ήξερες.

1Η βότκα θεωρείται ένα από τα αγαπημένα και πιο δημοφιλή ποτά παγκοσμίως. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές χρήσεις για το παλαιότερο οινοπνευματώδες ποτό στην ιστορία του κόσμου. Εδώ είναι 14 από τις καλύτερες…

1. Διατηρήστε τη ζωή των φυτών Μερικές σταγόνες βότκα σε ένα βάζο με φυτά ή λουλούδια θα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής τους. Θα έχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα εάν αλλάζετε το μείγμα καθημερινά.

2. θεραπεύστε μια κρύα πληγή Η βότκα θα στεγνώσει μια κρύα πληγή και θα την βοηθήσει να επουλωθεί γρηγορότερα.

3. Αντιμετωπίστε ένα τσίμπημα από τσούχτρα Η βότκα σε ένα τσίμπημα μέδουσας για 15-30 λεπτά σταματάει τις τοξίνες που προκαλούν πόνο.

4. Διατηρήστε τη μακροζωία των ξυραφιών σας Η βότκα είναι ένα φυσικό απολυμαντικό και είναι καλή και για τραχείς επιφάνειες. Βοηθάει τα ξυραφάκια να διαρκούν περισσότερο.

5. Εξαλείψτε το υπόλειμμα ενός αυτοκόλλητου Χρησιμοποιήστε τη βότκα για να ξύσετε ό,τι έχει μείνει από κάποιο παλιό αυτοκόλλητο.

6. Θεραπεύστε το δηλητήριο ενός κισσού Πλύντε με βότκα τον ερεθισμό από έναν δηλητηριώδη κισσό και θα σταματήσει ο κνησμός.

7. Αφαιρέστε το τσιρότο Αντί του αφόρητου πόνου που νιώθετε κάθε φορά που αφαιρείτε ένα τσιρότο, μουλιάστε το πρώτα σε βότκα και τότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα όταν θα το τραβήξετε.

8. Αντιμετωπίστε τον πόνο στο αυτί Μόλις λίγες σταγόνες στο αυτί σας αρκούν για να σκοτώσετε τα βακτήρια που οδηγούν σε επώδυνες λοιμώξεις.

9. Αντικαταστήστε το υγρό για τα τζάμια σας Από τζάμια έως και παράθυρα, η βότκα μπορεί να τα κάνει να γυαλίζουν.

10. Απαλλαγείτε από τους λεκέδες εμετού

11. Απωθεί τα έντομα Η βότκα είναι αρκετά ισχυρή για να κρατήσει τα ζωύφια μακριά, χωρίς τις σκληρές χημικές ουσίες των εμπορικών σπρέι.

12. Βοηθάει στον πονόδοντο Εάν πονάει το δόντι σας και δεν μπορείτε να επισκεφθείτε τον οδοντίατρό σας, η βότκα θα σκοτώσει ορισμένα από τα βακτήρια και θα μουδιάσει την περιοχή που πονάτε έως ότου καταφέρετε να επισκεφθείτε τον οδοντίατρο.

13. Καθαρίστε το ρολόι σας Η βότκα κάνει εξαιρετική δουλειά με τα κοσμήματα καθώς κάνει τα μεταλλικά καθαρότερα.

14. Απαλλαγείτε από τη βρωμιά και τη μούχλα γύρω από το σπίτι

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *