Απίστευτο: Φυλάκιση 14 ετών σε 20χρονο γιατί έσπασε το κουρείο ενός Πακιστανού!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πρέπει να έχουμε τρελαθεί παντελώς σε αυτή τη χώρα!!!!…
Οι πραγματικοί αλλοδαποί δολοφόνοι, αν πιαστούν, εκτίουν λίγα χρονάκια και ξαναβγαίνουν για να συνεχίσουν το “Θεάρεστο” έργο τους, και αυτοί οι ακατανόμαστοι που θεωρούνται δικαστές, καταδικάσαν τόσα χρόνια ένα παιδί γιατί έσπασε το κουρείο του Πακιστανού λαθρέποικου…

Δεν μένει τίποτε άλλο πια παρά οι Έλληνες να ξυπνήσουν και να πάρουν το νόμο στα χέρια τους….


Σε φυλάκιση 14 ετών και 3 μηνών χωρίς αναστολή καταδίκασε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας τον νεαρό Κωνσταντίνο Κοντομούς για την επίθεση σε κουρείο Πακιστανού στη Μεταμόρφωση, στις 10 Σεπτεμβρίου 2012.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως αρκούσε το γεγονός ότι ο νεαρός Έλληνας κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε στα αποκαλούμενα «τάγματα εφόδου» του Λαϊκού Συνδέσμου, ώστε να χαρακτηρισθεί «χρυσαυγίτης» και έτσι να καταδικασθεί σε 14 χρόνια φυλάκιση, κι ενώ το βαρύτερο για το οποίο κατηγορήθηκε ήταν η «απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας» – ούτε καν φόνος!

Και οι “απόπειρες ανθρωποκτονίας” είναι κατά το “χρυσαυγίτικο κατηγορητήριο” που όλοι ξέρουν πόσο σχέση έχει με την πραγματικότητα…

Έτσι, βρέθηκε ομόφωνα ένοχος για:

-απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του Πακιστανού μετανάστη Ρ.Α. στη Μεταμόρφωση στις 22/09/2012.

-απλή συνέργεια σε επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά του Πακιστανού μετανάστη Φ.Μ. στη Μεταμόρφωση στις 22/09/2012.

-συναυτουργία σε ληστεία κατά του Πακιστανού μετανάστη Ρ.Α. στη Μεταμόρφωση στις 22/09/2012.

-επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά του Πακιστανού μετανάστη Ζ.Α. στη Μεταμόρφωση στις 10/09/2012 (κουρείο).

-επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά του έλληνα οδηγού τάξη και πελάτη του κουρείου Κ.Φ. στις 10/09/2012.

-εμπρησμός από πρόθεση του κουρείου του Πακιστανού υπηκόου Μ.Α. στις 10/09/2012. Κατοχή εκρηκτικής βόμβας στις 10/09/2012 (κουρείο).

-φθορά ξένης ιδιοκτησίας στις 10/09/2012 (κουρείο).

Ο Κοντομούς κρίθηκε αθώος λόγω αμφιβολιών για τις υπόλοιπες πράξεις για τις οποίες κατηγορούταν στις 2 ακόμα επιθέσεις που έλαβαν χώρα το βράδυ της 22/09/2012 στη Μεταμόρφωση. Αθώος βρέθηκε ακόμα για το αδίκημα της έκρηξης (10/09/2012).

Στην ποινή το δικαστήριο δεν επιμέτρησε την επιβαρυντική περίσταση του ρατσιστικού εγκλήματος, παρά το ότι η εισαγγελική αγόρευση υπέδειξε τον ρατσιστικό χαρακτήρα των πράξεων, ενώ στον 20χρονο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνεται στις υποθέσεις των εγκλημάτων ρατσιστικής βίας που έδωσε στη δικαιοσύνη ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Νίκος Δένδιας, μετά τη δολοφονία Φύσσα.

Οι ίδιες υποθέσεις περιλαμβάνονται στο πόρισμα του εισαγγελέα για τη “σύσταση εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής”.

«Η σημερινή απόφαση του ΜΟΔ είναι μια πρώτη δικαίωση για τα θύματα της ρατσιστικής βίας και των φασιστικών ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής που εξαπέλυσαν τον τρόμο στη Μεταμόρφωση στις 10 και 22 Σεπτέμβρη του 2012.

Ο εμπρησμός του πακιστανικού κουρείου της 10.09 και οι τρεις διαδοχικές επιθέσεις της 22.09 ήταν τέσσερα από τα 32 περιστατικά που έστειλε ο Υπουργός ΠΡΟΠΟ Ν. Δένδιας στον Άρειο Πάγο.

Η υπόθεση Κοντομούς αναφέρεται ρητά στο πόρισμα Βουρλιώτη για την “εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής” με την οποία προκύπτει άμεση σύνδεση.

“Εξακολουθούμε να ζητάμε από τις διωκτικές αρχές την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη και των υπόλοιπων δραστών των ρατσιστικών εγκλημάτων της Μεταμόρφωσης.

Η θέση όλων των ρατσιστών εγκληματιών, φυσικών και ηθικών αυτουργών, είναι στη φυλακή. Σήμερα έγινε απλά η αρχή»,τόνισε ο δικηγόρος της πολιτικής αγωγής Θανάσης Καμπαγιάννης.

 defencenet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *