ΤΑΙΠΕΔ: «Σε συνθήκες διαφάνειας έγινε ο διαγωνισμός για 14 αεροδρόμια»

Του Αθανάσιου Καρανάσιου

Σε σημερινή του ανακοίνωση το ΤΑΙΠΕΔ αναφέρει παραπλανητικά: «Σε συνθήκες διαφάνειας και αξιοπιστίας έγινε ο διαγωνισμός για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας.»…
Ρε, δεν πάτε στο διάολο λέω εγώ τώρα, εσείς, και οι πολιτικοί απατεώνες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΗΔΕΣ!
ΤΑΙΠΕΔ, άκουσον άκουσον επωνυμία: «Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου». Από πού κι ως πού «Ιδιωτική» περιουσία, τα άγια αιματοβαμμένα χώματα της πατρίδας μας, που είναι εξ αδιαιρέτου περιουσία ολόκληρου του Ελληνικού Λαού; ΤΑΙΠΕΔ, κατάπτυστο όργανο εκποίησης της συνολικής δημόσιας περιουσίας μας και κατάργησης της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας, προσβάλλοντας τα διεθνώς αναγνωρισμένα δικαιώματα του ανθρώπου! Πώς είναι δυνατόν, να είναι νόμιμοι, οι ειδεχθείς αυτοί μεταπράτες, που ως υπηρέτες της διεθνούς μαφιοκρατίας, βάζουν υπογραφές στα κίβδηλα συμβολαιογραφία (τα κρατικά όργανα είναι απλοί διαχειριστές και όχι «ιδιοκτήτες»), για να απεμπολήσουν, ό,τι δεν τους ανήκει: «Πετρέλαια,, Παραλίες, Αιγιαλούς, Λιμνοθάλασσες, Βιότοπους, Εκτάσεις ελληνικής γης, Σιδηρόδρομους, Ταχυδρομεία, Κερδοφόρες Επιχειρήσεις (ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Κρατικά Λαχεία, Καζίνο, ΟΔΙΕ κλπ.), Λιμάνια, Ακίνητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, Εθνικές οδούς, Αεροδρόμια, Φυσικό Αέριο, Αμυντική Βιομηχανία, σύντομα το ηλεκτρικό ρεύμα και το νερό!!!» Σχεδιάζουν οι επίδοξοι κατηγορούμενοι, να πωλήσουν ακόμα και τους ανεκτίμητους αρχαιολογικούς χώρους, αυτά τα μοναδικά δημιουργήματα των προγόνων μας!
Οι πράξεις απεμπόλησης-παραχώρησης των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων των Ελλήνων, αποτελούν ταυτόχρονα προδοσία ιδεών, αρχών και αξιών με ευτελές αντάλλαγμα (χωρίς να είναι αυτό το ζητούμενο), για σκοπούς εξυπηρέτησης της ντόπιας και υπερεθνικής τυχοδιωκτικής αλητοελιτοκρατίας. Όσα σχετικά παρουσιάζονται ή αποκρύπτονται από τα εξωνημένα μμε για να στοιχειοθετήσουν τη νομιμότητα, την αναγκαιότητα και τη σκοπιμότητα του πλιάτσικου, είναι απροκάλυπτα αναληθή, απίστευτα ανακριβή και ευθέως συγκρουόμενα με τους εθνικούς κανόνες, ακόμα και το διεθνές δίκαιο.
Στη γνωμοδότησή της προς το ΣΤΕ, κατά τη συζήτηση ακύρωσης των αποικιοκρατικών συνεπειών του ν. 3986/2011 (ίδρυση του ΤΑΙΠΕΔ), η Αλίκη Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου, ομότιμος καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου και Προέδρου του «Ιδρύματος Μαραγκόπουλου για τα δικαιώματα του ανθρώπου», αναφέρει:
«Το ΤΑΙΠΕΔ είναι θεσμός μη υφιστάμενος σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου, οδηγεί στο «ξεπούλημα» όλων των αξιόλογων πάσης φύσεως οικονομικών και περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδας, χωρίς η ίδια που δεινώς υποφέρει οικονομικά, να εισπράττει ούτε ένα ευρώ και το τίμημα να εισπράττουν οι «δανειστές». Το πράγμα, όμως, καθίσταται ακόμα πιο απαράδεκτο, αν ληφθεί υπόψη ότι, ότι το ελληνικό κράτος που έχει ανάγκη συνέχισης της χρήσης των πωλουμένων, θα καταβάλει ενοίκιο στο νέο αγοραστή πολλαπλάσιο του τιμήματος! Αυτού του είδους το «ξεπούλημα» αποτελεί προσφορά προς βοράν της ίδιας της εθνικής μας ανεξαρτησίας σε κάθε είδους «καρχαρίες»! Με τον τρόπο αυτό, βαίνουμε προς διαγραφή της Ελλάδας από το χάρτη των ανεξάρτητων χωρών!»
Μόνο στη χώρα των απατεώνων, των προδοτών, των τυχοδιωκτών και των . βλακών μπορούν ανενόχλητα να εκχωρούν τη δημόσια περιουσία και την ελληνική γη χωρίς να «ανοίγει μύτη». Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα τραγικά και να μη ακούγεται κιχ. Να χάνεται η Ελλάδα και να μην υπάρχει αντίσταση, διαμαρτυρία, ξεσηκωμός. Να λουφάζουν οι πάντες, όταν οι ασπάλακες, τα σκουλήκια και οι κάθε μορφής και αποκρουστικότητας μεταπράτες ξεπουλάνε την περιουσία του Ελληνικού Λαού και εκχωρούν, κυριολεκτικά, γη και ύδωρ στους διεθνείς αποικιοκράτες. Πρόκειται για πέραν πάσης αμφιβολίας κολάσιμες πράξεις, ανεξάρτητα από τα νομικίστικα τερτίπια των τεχνοκρατών και των δικηγόρων και τις έωλες λαθροχειρίες των μνημονιακών (και όχι μόνον) πολιτικών όλων των κομμάτων!!!
Πού είναι όλοι οι συλλογικοί φορείς κάθε είδους και σκοπού; Πάνω από όλα, πού είναι τα όργανα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος που, ως ιμάντας της κυβερνητικής πολιτικής εξουσίας, έβαλαν, κατά την προσφιλή τους συνήθεια, την ουρά κάτω από τα σκέλη; Πού είναι ο κατ επίφαση μαχητικός δικηγορικός σύλλογος; Πού είναι τόσα άλλα Επιμελητήρια; Η Ακαδημία Αθηνών; Γιατί είναι απούσα η «διακριτή» δικαστική εξουσία; Οι επιστήμονες κάθε κλάδου; Οι πνευματικοί άνθρωποι; Οι καλλιτέχνες; Απαξιώνουμε να αναφερθούμε στην εξωνημένη 4η εξουσία τα μμε, που έχουν αρπάξει -μεταξύ των άλλων- τις δημόσιες συχνότητες, για να υπηρετούν ξενόφερτα αντεθνικά συμφέροντα. Εξαφανισμένοι είναι κι όλοι οι επαγγελματικοί, φυσιολατρικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι. Μα πού είναι, τέλος πάντων βρίσκεται η πλειοψηφία των πολιτών αυτής της χώρας, που «κάνουν ότι δεν ξέρουν»; Παρόντες-απόντες όλοι τους. Ντροπή, αίσχος, κατάρα!

ΥΓ: Στη φωτό, ο «πρώην» κρατικός αερολιμένας του Ηρακλείου Κρήτης «Νίκος Καζαντζάκης» που, μεταξύ των άλλων 14 αεροδρομίων, ξεπουλιέται κι αυτός. Αλίμονο! Η μεγαλύτερη ατιμία που θα μπορούσαν να κάνουν στον υπερήφανο Έλληνα «Ζορμπά»! Κάποτε ο ηρωικός λαός της Κρήτης έδωσε λεβέντικη/σθεναρή μάχη κατά των Γερμανών εισβολέων. Τώρα οι Κρητικοί, διασπασμένοι και χρωματισμένοι σε πράσινους, κόκκινους, γαλάζιους, πορτοκαλί, μαύρους κλπ., υπακούοντας στα κελεύσματα της δωσίλογης καταστροφικής κομματοκρατίας, θα ατενίζουν ταπεινομένοι τις γερμανικές σημαίες των αγοραστών μέσα στην πατρίδα τους!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *