Νέα Νομιμοποίηση 140.000 Μεταναστών

Tην ώρα που 48.000 Έλληνες μεταναστεύουν λόγο οικονομικής κρίσεις.

Μας έχουν φλομώσει στα ψέματα, στις αντιφάσεις, στις παλινωδίες σε όλα τα θέματα, αλλά ένα περισσότερο στο μεταναστευτικό. Αναροτίεμε οι κυβερνόντες είναι ανίκανοι, ψεύτες, η εμείς ο λαός είμαστε βλάβες. Μας κοροϊδεύουν καθημερινά και ανοικτά, προκλητικά θα έλεγα. Την στιγμή που σε καθημερινή βάση μας μιλούν για….
οικονομική κρίση, ανεργία, φτώχεια, για την μη πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών στα ταμεία, μας ομιλούν για υπερβολικό αριθμό μεταναστών, την ίδια στιγμή κάνουν ότι μπορούν για τα ακριβώς αντίθετα.

Ετοιμάζουν νέα προνόμια και νομιμοποίηση μεταναστών από το παράθυρο.
1. Η ελευθεροτυπία στις 8 Φεβρουαρίου 2011, αναφέρει για διερευνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για το μεταναστευτικό, ενώ θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, όπως γράφει η εφημερίδα.
2. Το Βήμα στις 7 Φεβρουαρίου 2011 αναφέρει για ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων για την διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος, στην συνέχεια η εφημερίδα ειδικεύει, και αναφέρεται στην εφαρμογή του νόμου για την πολιτογράφηση, ιθαγένεια, Άσυλο, καθώς και την αντιμετώπιση του κινδύνου που αντιμετωπίζουν οι Μετανάστες που δεν μπορούν να συμπληρώσουν τα 400 ένσημα στην διετία, που τώρα απαιτούνται για την εξασφάλιση της νόμιμης παραμονής του στην Ελλάδα.
3. Η εφημερίδα Καθημερινή , στις 23- 12 – 2010, αναφέρει ότι περίπου 140.000 Μετανάστες θα πρέπει βάση του νόμου να φύγουν από την χώρα, εντός 30 ημερών, αφού δεν μπορούν πλέον να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα ένσημα, λόγο και της οικονομικής κρίσεις.
Εδώ χρειάζεται επαγρύπνηση αντίδραση, πρέπει επιτέλους να εφαρμοστούν οι νόμοι.
Γιατί δυστυχώς η κυβέρνηση για άλλη μια φορά σχεδιάζει νομιμοποίηση μεταναστών την στιγμή που 48.000 Έλληνες φεύγουν έξω λόγο οικονομικής κρίσεις, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Πύλη Europass .
Η νέα νομιμοποίηση σχεδιάζεται να γίνει με την μύωση των ενσήμων που τώρα απατούνται για την έκδοση κάρτας παραμονής. Δηλαδή αντί 400 ένσημα που τώρα χρειάζεται ο κάθε μετανάστης εντός διετίας, τώρα μπορεί να χρειάζεται μόνο 200 εντός διετίας, η και λιγότερα, η και καθόλου.
Επί της ουσίας, πρόκειται για νέα νομιμοποίηση, νέα διευκόλυνση παραμονής στην Ελλάδα Μεταναστών, οι οποίοι βάση του παρόντος νόμου θα πρέπει να φύγουν εντός 30 ημερών.
Η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα. Ο Υπουργός σχεδιάζει φράχτες, ο Πρωθυπουργός ψάχνει τρόπους νομιμοποίησης των μεταναστών.
Από την μια μεταναστεύουν οι 48 000 Έλληνες λόγο ανεργίες, (σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Πύλη Europass ) από την άλλη κάνουμε ότι μπορούμε για να διευκολύνομε την παραμονή των Μεταναστών εδώ.
Την μια μέρα μας λένε ότι υπάρχει πρόβλημα στα ταμεία με την παράνομη εργασία, αλλά την άλλη μέρα σχεδιάζουν να μειώσουν τον αριθμό των ενσήμων που θα πρέπει να έχει κάποιος οικονομικός μετανάστης, για να παραμένει στην Ελλάδα.

Κύριε Πρωθυπουργέ, τελικά θέλουμε να σώσουμε την Ελλάδα, η τους μετανάστες?
Κύριε Πρωθυπουργέ, τελικά τα ταμεία θέλουν ένσημα, η δεν θέλουν?
Κύριε Πρωθυπουργέ, τελικά θέλουμε να αυξηθούν οι μετανάστες, η πρέπει να φύγουν μερικοί? Όπως λέει ο Κύριος Παπουτσής.
Κύριε Πρωθυπουργέ τελικά θέλουμε να μείνουν οι νέοι στην Ελλάδα, η δεν θέλουμε?
Κύριε Πρωθυπουργέ, τελικά έχουμε ανεργία, η δεν έχουμε?

Κύριε πρωθυπουργέ, ξέρετε ότι οι μετανάστες κλέβουν το λάδι από τα νεκροταφεία για να φάνε ?? Έγινε στο Ηράκλειο Κρήτης.
Μια απάντηση να μου δώσει κάποιος, Υπάρχει???

Τελικά πόσους Μετανάστες αντέχει η Ελλάδα?

olympia.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

 1. Ανώνυμος

  Δεν γίνεται να δεχτούμε άλλους όση ήρθαν ήρθαν να πληρώσουν εφορίες ,ασφάλειες και όλα αυτά που πληρώνουμε εμείς και μετά να δούμε πόσοι θα μείνουν.

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΝΑ ΝΟΜΟΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ!ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΛΙΓΗ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ….ΑΜΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΙΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ?

  Reply
 3. Ανώνυμος

  ΕΜΠΡΟΣ ΦΙΛΕ, ΖΩΣΟΥ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ, ΑΝΕΒΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΣΟΥ
  ΚΑΙ ΕΦΟΔΟΣ! ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ!
  ΜΕΓΑΛΕ!!

  Reply
 4. Ανώνυμος

  ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
  ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
  ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ :
  ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΑ!
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΦΙΚΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ1
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ.

  Reply
 5. Ανώνυμος

  Κύριε Πρωθυπουργέ, τελικά δεν θέλουμε να σώσουμε την Ελλάδα, η τους μετανάστες
  Κύριε Πρωθυπουργέ, τελικά τα ταμεία δεν θέλουν ένσημα
  Κύριε Πρωθυπουργέ, τελικά θέλουμε να αυξηθούν οι μετανάστες, και δεν πρέπει να φύγουν μερικοί?

  Κύριε Πρωθυπουργέ τελικά δεν θέλουμε να μείνουν οι νέοι στην Ελλάδα
  Κύριε Πρωθυπουργέ τελικά ειστε προδοτης, η απλα ενας ανικανος ηλιθιος;
  Κύριε Πρωθυπουργέ, τελικά έχουμε ανεργία, η δεν έχουμε?

  Reply
 6. Ανώνυμος

  ΣΟΚ στο Αφγανιστάν: Θα κρεμάσουν κουτσό Αφγανό που εργάζεται στον Ερυθρό Σταυρό επειδή έγινε χριστιανός ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΜΟΥΓΚΑ!!
  ΣΟΚ: Ένας Αφγανός φυσιοθεραπευτής θα εκτελεστεί εντός τριών ημερών επειδή έγινε χριστιανός.
  Ο 45χρονος Said Musa, κρατείται επί οκτώ μήνες σε φυλακή της Καμπούλ, όπου όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, έχει υποστεί βασανιστήρια και έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από κρατούμενους και φύλακες.
  Ο Μούσα, ο οποίος έχασε το αριστερό του πόδι σε μια έκρηξη νάρκης κατά τη δεκαετία του 1990, εργάστηκε για τον Ερυθρό Σταυρό για 15 χρόνια και βοηθάει στη ιατρική παρακολούθηση των ακρωτηριασμένων.
  Συνελήφθη τον Μάιο του περασμένου έτους, καθώς προσπαθούσε να ζητήσει άσυλο στη γερμανική πρεσβεία μετά την επίθεση κατά χριστιανών στο Αφγανιστάν.
  Ισχυρίζεται ότι δέχθηκε την επίσκεψη από έναν δικαστή, ο οποίος του είπε ότι θα κρεμαστεί εντός των ημερών αν δεν ξαναεπιστρέψει στο Ισλάμ.
  Αλλά παραμένει αμετακίνητος και είπε ότι είναι πρόθυμος να πεθάνει για την πίστη του.
  Είπε την εφημερίδα Sunday Times: «Το σώμα μου είναι δικό τους για να κάνουν ό,τι θέλουν.
  «Μόνο ο Θεός μπορεί να αποφασίσει, αν το πνεύμα μου θα πάει στην κόλαση».
  Δικηγόροι αρνήθηκαν να τον υπερασπιστούν, ενώ άλλοι ξεκίνησαν αλλά τα παράτησαν αφού δέχθηκαν απειλές θανάτου.
  Ο Μούσα συνελήφθη όταν ένας τηλεοπτικός σταθμός έδειξε δυτικούς άνδρες να βαπτίζουν Αφγανούς κατά τη διάρκεια μίας μυστικής λειτουργίας.
  Christian Concern και Compass Direct News αναφέρουν ότι δεν έχουν απαγγελθεί επίσημες κατηγορίες κατά του Musa. Το χειρότερα είναι ότι ο Ερυθρός Σταυρός έχει κάνει ελάχιστα για να τον υπερασπιστεί. Στην πραγματικότητα, όπως λέει ο Todd Nettleton (VOM): «Αν πας στην ιστοσελίδα του Ερυθρού Σταυρού και αναζητήσεις το όνομα Sayed Mossa, ή ψάξεις για αυτά που έχουν ειπωθεί για τη σύλληψή του, δεν υπάρχει τίποτα. Είναι μια εκκωφαντική σιωπή."
  "Φαίνεται σαν να θυσιάζουν έναν από τους παλιότερους υπαλλήλους τους ώστε να μην ενοχλήσουν τη κυβέρνηση του Αφγανιστάν. Έτσι είναι προφανές ότι προσπαθούν να προστατεύσουν την δουλειά τους και να κρατήσουν ανοικτές τις πόρτες που πρέπει να είναι ανοικτές".

  πηγή: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1354246/One-legged-Afghan-Red-Cross-work er-hanged-converting-Christianity.html#ixzz1DIDZLunm

  Reply
 7. δημητρης καλτσος

  10 Φεβρουαρίου 2011 9:26 π.μ.

  χαχαχαχαχααχ

  βλεπετε που το πανε το πραγμα…
  τους ποναει οτι Ελληνοορθοδοξο…
  και θελουν να το αφανησουν.
  αλλα το μεγαλο μεσον, το εχουμε εμεις

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *