Νοέμβριος 30, 2018

Select your Top Menu from wp menus

Νομίζετε εσείς τα 153 γερμανοτσογλάνια ότι επειδή το ψηφίσατε θα μου πάρετε το σπίτι; Μολών λαβέ κι ας δούμε πόσοι θα δουν τα ραδίκια ανάποδα!

Μωρέ.. θα δουν πολλά ανάποδα… κι όχι μόνο τα ραδίκια… νομίζουν πως η γερμανοκρατουμενη χούντα τους, θα είναι αιώνια… δεν έχει ξυπνίσει ακόμα ο γίγαντας λαός… θα ξυπνήσει όμως, γιατί το σπίτι του, είναι ότι ιερότερο έχει…και θα το υπερασπιστεί με κάθε τρόπο..ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!….

Πόπη Σουφλή
Από The Bloopers Team (web radio)

«Όποιος δεν έχει να πληρώσει τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, να πουλήσει ακίνητη περιουσία»
2 Σεπτεμβρίου 2013, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Το 1999 μέσω offshore εταιρίας, αγοράζει στην Μύκονο συνολικά μια έκταση 375 στρεμμάτων έναντι του ποσού των 295.800.000 εκατομμυρίων δραχμών. Επτά μήνες μετά, πουλάει την ίδια έκταση για δύο δισεκατομμύρια! Δηλαδή, αγόρασε 295 εκ, και πούλησε 2 δις! Μιλάμε για επιχειρηματικό δαιμόνιο, όχι παίξε γέλασε!

Η έκταση βέβαια είναι ουσιαστικά άχρηστη, γεμάτη στοές αφού εκεί ήταν παλιά μεταλλεία, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον Ευγένιο Παπαδόπουλο, πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας “Κοροντζής ΑΕ” που αγόρασε το οικόπεδο, δηλαδή αέρα κοπανιστό, για 2 δις. Στην αγοραπωλησία βοήθησε και ο τοπικός έφορος αλλάζοντας την αντικειμενική αξία του οικοπέδου, με το αζημίωτο βέβαια.

Όμως ο Ευγένιος Παπαδόπουλος έχει μεγάλη καρδιά και δεν κράτησε κακία στον Βαρβιτσιώτη που του πούλησε το…άχρηστο οικόπεδο.

Ίσως να έπαιξε ρόλο ότι από το 1996 μέχρι το 2000 ήταν αποσπασμένος στο γραφείο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη, ενώ το 2000 έως το 2004 αποσπάστηκε στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Το χωραφάκι στην Μύκονο τελικά το πούλησε ο Παπαδόπουλος στην ΑΛΤΕ του Απόστολου Αλλαμανή, ο οποίος υποθηκεύοντάς το, κατάφερε να πάρει δανεικά και αγύριστα 146.000.000 ευρώ από την Αγροτική.

Και ζήσανε αυτοί καλά, κι εμείς πληρώσαμε τον λογαριασμό.

Loading...

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...