Γάμος αλά “Μπόλυγουντ” για Ινδό μεγιστάνα κόστους 15 εκατ. λιρών! [εικόνες]

16.000 καλεσμένοι, 208 μισθωμένα ιδιωτικά αεροπλάνα, πολυτελείς σουίτες, φαγητό από 16 διαφορετικές χώρες και μια εβδομάδα ξέφρενου γλεντιού συνθέτουν την εικόνα του ακριβότερου πλην κίτς γάμου που έγινε ποτέ και κόστισε 15 εκατ.λίρες.

Ο 51χρονος Sanjay Hinduja, Ινδός μεγιστάνας, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Anu Mahtani, σε μια τελετή βγαλμένη από το Μπόλιγουντ. Μπορεί τα 15 εκατ. λίρες να φαίνονται πολλά σε μας τους κοινούς φτηνούς αλλά για την οικογένεια του γαμπρού είναι κάτι «ψηλά» αφού η συνολική περιουσία τους ξεπερνά τα 11.9 δις λίρες.

Σε μια χώρα που φημίζεται για τα Μπόλιγουντ θεάματα της, προσκεκλημένες ήταν η Τζένιφερ Λόπεζ και η Νικόλ Σέρζινγκερ, που διασκέδασαν τους 16.000 καλεσμένους που ήταν προσκεκλημένοι στον γάμο. Οι δυο διάσημες τραγουδίστριες μοιράστηκαν την αμοιβή του ενός εκατομμυρίου ενώ μόνο η σουίτα της Λόπεζ κόστισε στο ζευγάρι 3000 λίρες την βραδιά.

Ο πολυτελής γάμος έφερε κοντά τους πλουσιότερους και τους διασημότερους της χώρας. Λέγετε πως τα 208 ιδιωτικά αεροπλάνα που τους έφεραν στο παλάτι «Jag Mandir» χτισμένο στο νησί Pichola, στη βόρεια Ινδία, ήταν τόσα πολλά που δεν χωρούσαν στο αεροδρόμιο.

Το dress code ήταν η παραδοσιακή ινδική στολή ενώ κατά την άφιξη, τους καλεσμένους υποδεχόταν ορχήστρα με παραδοσιακή Ινδική μουσική. Ολα αυτά μέχρι τη στιγμή που στην σκηνή ανέβηκε η εκθαμβωτική Τζένιφερ Λόπεζ και τρέλανε τα Ινδικά πλήθη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *