Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 16-1-2015

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών και παγετός τις …
πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά περιμένουμε την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 4 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 2 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -1 έως 13 βαθμούς), 9 έως 14 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

meteo.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *