Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 16-11-2014

Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες σταδιακά στα δυτικά θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι και μετά θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες…
κυρίως στην Ήπειρο και το Βόρειο Ιόνιο, περιμένουμε την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 11 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το απόγευμα στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί.

Αραιές νεφώσεις οι οποίες το βράδυ θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς στο Σαρωνικό και σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση στο Νότιο Ευβοϊκό.

Αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Πηγη:meteo.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *