Μάρτιος 21, 2019

Select your Top Menu from wp menus

Τα 165 εκατομμύρια περικοπών για τους στρατιωτικούς, η ΕΡΤ και ο Σαμαράς

Το μόνο βέβαιο μήνυμα που έστειλε η απόφαση Σαμαρά για κλείσιμο της ΕΡΤ είναι ότι ουδείς πλέον μπορεί να θεωρεί οτιδήποτε δεδομένο ,τουλάχιστον σ΄ ότι αφορά στα εργασιακά του θέματα. Και οι στρατιωτικοί είναι από τους πρώτους που πρέπει να ….
ανησυχούν.

Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας είδαν περίπου …με ανακούφιση την υπόθεση της ΕΡΤ, όχι επειδή είχαν κάποια αγωνία για την τύχη της, αλλά επειδή θεωρούν ότι αυτή η πολύ σοβαρή κρίση θα διαρκέσει αρκετές ημέρες και θα τους δώσει την δυνατότητα να “ξεχάσουν” για λίγο την “καυτή πατάτα” που τους έχει στείλει το υπουργείο Οικονομικών: την περικοπή των 165 εκατομμυρίων ευρώ από το κονδύλι μισθοδοσίας!

Η αποκάλυψη του Onalert έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση εντός Ενόπλων Δυνάμεων και η κυβερνητική σιωπή γι΄ αυτό το θέμα μεγαλώνει την αγωνία των στρατιωτικών .

Σε κάποιους μπορεί να δίνει ελπίδες ότι μπορεί να είναι μια ακόμη φήμη αλλά δυστυχώς οι πληροφορίες που υπάρχουν λένε το αντίθετο.
Σύμφωνα με πηγές από το ΥΠΕΘΑ, θα γίνει μεγάλη προσπάθεια ώστε να πειστεί ο πρωθυπουργός για να παρέμβει προσωπικά στο υπουργείο Οικονομικών για να “πάρει πίσω” την απαίτηση αύξησης των περικοπών από 88 σε 165 εκατομμύρια ευρώ. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι μπορεί να το αξιοποιήσει για να…ξανακερδίσει τους “χαμένους” στρατιωτικούς που αισθάνονται απολύτως αδικημένοι. Αυτό βέβαια είναι σκέψη πέραν λογικής αφού και τα 88 εκατομμύρια που έχουν προγραμματίσει να κόψουν προκαλούν εφιάλτες στους στρατιωτικούς εν ενεργεία και απόστρατους.

http://www.onalert.gr

Loading...

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...