16:5501/05/2015 0 0 0 Google + 0 Μετά την ημίγυμνη εμφάνιση στο πάρτι των Oscars, όπου η μαύρη διαφανής τουαλέτα δεν άφησε και πολλά στη φαντασία, η Ρίτα Ορα ξαναχτύπησε, ανάβοντας φωτιά στο Instagram. Η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία στη οποία απεικονίζεται γυμνή. Καθισμένη σταυροπόδι και φορώντας μόνο τις κόκκινες γόβες της η Ορα προκάλεσε σάλο στο Instagram ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη. ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 0 0 0 Google + 0 ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ε.Αρβελέρ: “Η Αθήνα δεν είναι πια στην Αθήνα” Πάτρα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε ιερείς Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου Υοu never walk allone: Η Λίβερπουλ αποκτά το νέο ανασκευασμένο Άνφιλντ (vid) Πέθανε ο θρυλικός Ben E. King: Ο τραγουδιστής του Stand By me (βίντεο) Με ρύθμιση ακυρώνονται οι πράξεις διαγραφής των αιώνιων φοιτητών ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Tο defencenet.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το defencenet.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει. Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Μετά την ημίγυμνη εμφάνιση στο πάρτι των Oscars, όπου η μαύρη διαφανής τουαλέτα δεν άφησε και πολλά στη φαντασία, η Ρίτα Ορα ξαναχτύπησε, ανάβοντας φωτιά στο Instagram.


Η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία στη οποία απεικονίζεται γυμνή. Καθισμένη σταυροπόδι και φορώντας μόνο τις κόκκινες γόβες της η Ορα προκάλεσε σάλο στο Instagram ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *