Γιάννενα: Καταγγέλλουν προπονητή πως έδειρε 17χρονο αθλητή του

Στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» κατέληξε ένας αθλητής συλλόγου υδατοσφαίρισης Ιωαννίνων μετά από επεισόδιο με τον προπονητή του το βράδυ της Τετάρτης, στη διάρκεια της
προπόνησης στο κλειστό κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 17χρονος αθλητής στην Αστυνομία, που κλήθηκε στο κολυμβητήριο, αλλά και ο 21χρονος αδερφός του, αθλητής της ίδιας ομάδας, που επίσης είχε εμπλοκή στο επεισόδιο, ο προπονητής τους χειροδίκησε εναντίον τους όταν δεν υπάκουσαν σε εντολή του, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει.

Μάλιστα, ο 17χρονος μετέβη στο νοσοκομείο και του τοποθετήθηκε νάρθηκας, καθώς έφερε θλαστικό τραύμα.

Το περιστατικό καταγράφηκε από την Αστυνομία, ωστόσο μηνύσεις δεν έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής, με τον πατέρα των δύο αθλητών να δηλώνει πως ο προπονητής είχε απρεπή συμπεριφορά σε βάρος των παιδιών του και στο παρελθόν.

Από την πλευρά του ο προπονητής του συλλόγου αρνήθηκε πως ευθύνεται για τον τραυματισμό του 17χρονου και αποδίδει το επεισόδιο στους δύο αθλητές του.
Όπως αναφέρει, εδώ και πολύ καιρό δημιουργούσαν προβλήματα στην ομάδα με τη συμπεριφορά τους, ενώ αναφορικά με το χθεσινό επεισόδιο υποστηρίζει πως όταν ο ίδιος παρενέβη για να σταματήσει έναν μεταξύ τους διαπληκτισμό στην πισίνα, ο 21χρονος τον εξύβρισε και τον έσπρωξε. Ο ίδιος αντέδρασε απωθώντας τον αθλητή του, ενώ ο τραυματισμός του 17χρονου έγινε όταν στην προσπάθειά του να μπει ανάμεσά τους, γλίστρησε και έπεσε.

Για το επεισόδιο ενημερώθηκε και ο πρόεδρος της Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ Γιώργος Σουκουβέλος, ο οποίος έσπευσε στο κολυμβητήριο, ενώ σήμερα το πρωί ενημέρωσε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Ο κ. Σουκουβέλος καταδίκασε το περιστατικό χαρακτηρίζοντάς το πρωτοφανές και προανήγγειλε τη λήψη μέτρων, καθώς το σωματείο δεν είχε αθλητική αναγνώριση.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *