Αποκάλυψη-σοκ: 17.000 “Ευρωπαίοι” ισλαμιστές πολεμούν σε Συρία και Ιράκ – Tι θα γίνει όταν επιστρέψουν; (vid)

Δεκαεπτά χιλιάδες Ευρωπαίοι (είτε πολιτογραφημένοι είτε γηγενείς που προσηλυτίστηκαν στο Ισλάμ) πολεμούν αυτή τη στιγμή σε Συρία και Ιράκ στο πλευρό του ISIL και εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της Ουάσιγκτον.

Την ίδια στιγμή σε Ευρώπη και Ουάσιγκτον πραγματοποιείται ένα ρεσιτάλ υποκρισίας όπου εμφανίζονται να ωρύονται για την ισλαμική τρομοκρατία μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι.

Σύμφωνα με μια μεγάλη αποκαλυπτική έρευνα της τουρκικής εφημερίδας, Türkiye, η οποία επικαλείται πληροφορίες από τις ιρακινές μυστικές υπηρεσίες καθώς και από ανώτερες τουρκικές κυβερνητικές πηγές ο αριθμός των “Ευρωπαίων” που πολεμούν στη Μέση Ανατολή τρομάζει.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της τουρκικής εφημερίδας, τουλάχιστον 17 χιλιάδες Ευρωπαίοι βρίσκονται αυτή την περίοδο και πολεμούν στις τάξεις των Τζιχαντιστών υπό τις «ευλογίες» του ισλαμικού χαλιφάτου που έχει διαπράξει τα φρικτά εγκλήματα κυρίως σε βάρος των χριστιανών της Μέσης Ανατολής.

Οι περισσότεροι από τους Ευρωπαίους Τζιχαντιστές προέρχονται από την Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ ακόμα και από τις σκανδιναβικές χώρες και την Ισπανία.

Μάλιστα οι πιο πολλοί από αυτούς και ιδιαιτέρα οι προερχόμενοι από την Γαλλία, δεν γνωρίζουν λέξη αραβικά όπως αναφέρει ο Νίκος Χειλαδάκης και παρ’ όλα αυτά βρίσκονται σε καίρια πόστα στις τάξεις των μαχητών του ισλαμικού Χαλιφάτου.

Σύμφωνα με μια άλλη τουρκική εφημερίδα, την Milliyet, οι Τζιχαντιστές έχουν καλά οργανωμένα κέντρα στην Ισπανία και στην Γαλλία όπου στρατολογούν τους πολεμιστές που στην συνέχεια μέσω Τουρκίας αποστέλλονται στην επικράτεια του Χαλιφάτου για να στελεχώσουν τα ένοπλα τμήματα των Τζιχαντιστών.

Η γνωστή κυρία Boumeddien, που έχει ονομαστεί και «μαύρη χήρα», είναι η υπεύθυνη για αυτές τις γιάφκες και εδώ και καιρό δρούσε στρατολογώντας μαχητές για το ισλαμικό χαλιφάτο κάτω από την μύτη των ισπανικών και των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών, που αν και είχαν υποψιαστεί πολλά δεν είχαν κάνει τίποτα για να την σταματήσουν.

Όπως αναφέρεται, το δίχτυο έχει απλωθεί πρωτίστως στην Τουρκία όπου σύμφωνα με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες τουλάχιστον 7.800 μαχητές του Χαλιφάτου έχουν περάσει στην Τουρκία και από τα τουρκοσυριακά σύνορα έχουν περάσει στην επικράτεια του Χαλιφάτου για να πολεμήσουν με τους Τζιχαντιστές.

Μάλιστα οι Τούρκοι κατηγορούν τους Γάλλους και τους Ισπανούς ότι δεν έδειξαν τη απαραίτητη υπευθυνότητα για την εξάρθρωση των πυρήνων των Τζιχαντιστών στις χώρες τους και όλα αυτά την ίδια ώρα που στην ίδια την Τουρκία έχει αποκαλυφτεί ότι οι Τζιχαντιστές έχουν τουλάχιστον πέντε μεγάλα στρατηγεία από όπου οργανώνονται πολεμικές επιχειρήσεις στην Συρία και στο Ιράκ και από όπου ρέει το χρήμα στο χαλιφάτο για την οργάνωση των μαχητών.

Το ζήτημα πήρε μεγάλες διαστάσεις μετά την τρομοκρατική επίθεση στην γαλλική πρωτεύουσα καθώς έχει γίνει φανερό ότι στις τάξεις των Τζιχαντιστών βρίσκονται χιλιάδες Ευρωπαίοι, κυρίως αστικών οικογενειών, που δοκίμασαν την απογοήτευση από τα δυτικά πολιτιστικά πρότυπα και για να βρουν κάποιο ουσιαστικό ενδιαφέρων στην ζωή τους καταφεύγουν στους εξτρεμιστές ισλαμιστές που έχουν βάψει τα χέρια του με το αίμα χιλιάδων αθώων στην μέση Ανατολή.

Στην Ευρώπη οι πολιτικές ηγεσίες συνεχίζουν να ζουν στην κοσμάρα τους. Τι θα συμβεί μόλις επιστρέψουν πίσω στις χώρες προελεύσεώς τους; Ποιος θα μπορέσει να αντιμετωπίσει έναν τεράστιο αριθμό έμπειρων μαχητών με πολλούς θανάτους στο βιογραφικό τους (που σημαίνει ότι θα είναι αδίστακτοι, και αποφασιμένοι), που έχουν μάθει να ζουν στο σκοτάδι και στην αφάνεια όταν χρειαστεί, και σαφώς με πολύ περισσότερες ικανότητες επιβίωσης από ότι διαθέτουν οι μη μπαρουτοκαπνισμενοι πράκτορες των ευρωπαϊκών υπηρεσιών, και οι άνρες των αστυνομικών δυνάμεων.

Δεν πρόκετειται για μια δύναμη ορατή σε κάποια πεδιάδα που θα την ξεπαστρέψουν αμερικανικά F-16, ή ευρωπαϊκά Eurofighter, αλλά για ανθρώπους που θα ζουν εντος των πόλεων και σε κάθε γειτονιά όπου οι δυνάμεις ασφαλείας δεν θα μπορούν ούτε να τους στοχοποιήσουν. Αυτοί στο μεταξύ θα στρατολογούν καινούρια θύματα-μαχητές καθώς θα έχουν και πύρινο λεξιλόγιο ακονισμένο από χρόνια μαχών.

Το ακόμα καλύτερο όμως είναι ότι πολλοί από αυτούς είναι σύνδεσμοι ευρωπαϊκών μυστικών υπηρεσιών και της CIA οι οποίοι χρησίμευαν ως μεσάζοντες για να προωθηθουν όπλα και χρήματα από την Ουάσιγκτον,το Λονδίνο, το Βερολίο και το Παρίσι στους τζιχαντιστές ώστε να ανατραπεί η κυβέρνηση Άσαντ.

Εδώ η θεωρία για το μετέπειτα διίσταται: Είτε τώρα οι τζιχαντιστές έχουν ακολουθήσει δική τους πορεία ως άλλος “Φρανκεστάιν” και στράφηκαν εναντίον των εργοδοτών τους, είτε συνεχίζουν να βρίσκονται υπό έλεγχο απο τα ίδια νεοταξίτικα αφεντικά τα οποία επιδιώκουν να φέρουν τον τρόμο στην Ευρώπη ώστε οι πολίτες να δεχτούν ολοκληρωτικά μέτρα παρακολούθησης, αλλά και να αποδεχτούν την δημιουργία δομών ενός παγκόσμιου υπερεθνικού κράτους.

Βασική δομή ενός τέτοιου μορφώματος θα είναι και η δημιουργία μιας Πανθρησκείας υλιστικού και αδιάφορου περιεχομένου, που θα αντικαταστήσει τις παλιές “κακές” θρησκείες του Χριστιανισμού, του Ισλάμ, των παγανιστών, του Βουδισμού κλπ οι οποίες θα φέρονται ως υπαίτιες για το αιματοκύλισμα που λαμβάνει χώρα σ επολλά μέρη του πλανήτη. Φυσικά η Πανθρησκεία όλως τυχαίως θα μοιάζει με τον Εωσφωρισμό που αποθεώνει την Ύλη και το Εγώ, και απαξιώνει το Πνεύμα και το Εμείς.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ότι όλο το Ισλάμ στηρίζεται σε μια σαφή ιδεολογία, άσχετα εάν είναι “Σκληρό” η “μαλακό” όπως τώρα εν υστερία διαλαλούν οι Ευρωπαίοι ηγέτες για να μην δικαιωθούμε όσοι τα λέγαμε αυτά από χρόνια, η οποία λέει το εξής: “Πέθανε για την πίστη του Αλάχ και του Προφήτη και στον Παράδεισο θα σε περιμένουν 70 παρθένες που δεν τις έχει αγγίξει κανείς”

Εν ολίγοις οι άνθρωποι αυτοί σκέφτονται ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους την νίκη του Ισλάμ, και εάν στην πορέια σκοτωθούν- δεν τρεχει και τίποτα – θα έχουν μια υπέροχη Αιώνια Ζωή στον Άλλο Κόσμο.

Υπάρχει σαφής διαφορά με την δική μας Ορθόδοξη θρησκεία αλλά και των άλλων χριστιανικών δογμάτων. Στο Χριστιανισμό ο Παράδεισος κατακτιέται με προσωπικό πόνο και ιδρώτα , κουβαλώντας ο καθείς τον δικό του Σταυρό, και ο Παράδεισος αυτός δεν περιλαμβάνει σωματικές απολαύσεις αλλά πνευματικές. Για τον σύγχρονο άνθρωπο όμως που ζει στην απόλυτη μηχανοποίηση και μαζοποίηση, έχει χάσει πλέον την πνευματική του εξέλιξη ζει στον υλισμό και ο Χριστιανικός Παράδεισος του φαίνεται…ασαφής.

Αντίθετα ο Παράδεισος των ισλαμιστών που τάζει σωματική απόλαυση, στην υλιστική κοινωνία του σήμερα βρίσκει πρόσφορο έδαφος, εξ’ου και ο λόγος που βλέπουμε ακόμα και δυτικούς να προσηλυτίζονται από ισλαμιστές.

Στο βίντεο το λέει ξεκάθαρα “όλοι γίνονται άπληστοι (για αυτά που παρέχει ο ισλαμικός Παράδεισος) και θέλουν να γίνουν Μάρτυρες”. Πως θα αντιμετωπιστεί μια τέτοια κοσμοθεώρηση των πραγμάτων από την κοιμώμενη Ευρώπη; Εάν δεν επιστρέψει στις χριστιανικές της ρίζες και σε πιο πνευματικο τρόπο ζωής το παιχνίδι έχει χαθεί.

Ήδη από τις πρώτες αντιδρασεις μετά το δολοφονικο χτύπημα στο Παρίσι, αυτό που φαίνεται ότι οι Ευρωπαίοι κατάλαβαν είναι ότι η “ανέχεια” σπρώχνει τους μουσουλμα΄νους σε αυτές τις ενέργειες. Λάθος μεγάλο!

Οι περισσότεροι από τους φανατικούς ισλαμιστές προέρχονται από καλού επιπέδου αστικές οικογένειες, και δεν ξέρουν αραβικά (Αν δει κανείς τις φωτογραφίες των Αλγερινών αδελφών Κουασί, δεν θα καταλάβει ότι δεν είνια Γάλλοι, καθώς τα παιδιά αυτά μεγάλωσαν μόνο με την γαλλική γλώσσα και το στόμα τους έχει πάρει την χαρακτηριστική παραμόρφωση που έχουν όσοι μιλούν Γαλλικά από παιδιά. Η γλώσσα παίζει μεγάλο ρόλο στους μορφασμούς του προσώπου. Δείτε κάποια μαύρη κοπέλα που γεννήθηκε εδώ και μιλαέι άπταιστα ελληνικά. Εάν ξεχάσετε το χρώμα, οι μοορφασμοί δείχνουν Ελληνίδα).

Με αυτά τα μυαλά λοιπόν που οι Ευρωπαίοι ακόμα συνεχίζουν να έχουν δεν έχουμε καθόλου αισιοδοξία για το τι μας περιμένει στο μέλλον. Ακόμα το πρώτο μέλλημα του εδώ πολιτικού συστήματος είναι αν θα αποκτήσει γρήγορα η Αθήνα τζαμί, για να συνεχίσουμε και σε άλλες πόλεις.

Δεν έχουμε τίποτα με τους μετριοπαθείς μουσουλμάνους αλλά πρώτα πρέπει να βρεθεί τρόπος να διακρίνονται, και οι ίδιοι να συμμετέχουν σε αγώνες εναντίον των τζιχαντιστών. Το μαλακό ή το σκληρό Ισλάμ έχει μια μόνο διαχωριστική γραμμή: Την στάση που θα πάρει ο Ιμάμης που διδάσκει το Κοράνι.

Στην Ορθοδοξία αυτό δεν ισχύει, δεν υπάρχει αλάθητο, όλοι αμφισβητούνται, και η Αγία Γραφή αφήνει στον κάθε άνθρωπο το στίγμα που η καρδιά του θέλει να αφήσει. Όπως πρέπει να ισχύει σε μια Θρηκεία Αγάπης και Αλήθειας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *