ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Πακιστανός παρέσυρε, σκότωσε 17χρονο σε τροχαίο και τον εγκατέλειψε νερό στην άσφαλτο!

Όχι μόνο δεν σταμάτησε για να βοηθήσει τους δυο νεαρούς Έλληνες που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του πέφτοντας πάνω στο μοτοποδήλατό τους με αποτέλεσμα ο ένας να ξεψυχήσει, αλλά έκρυψε και το αυτοκίνητό του ένας ασυνείδητος Πακιστανός που προκάλεσε το τροχαίο στο Αρτεσιανό Καρδίτσας…
Ο 22χρονος δράστης έπεσε με ταχύτητα από πίσω στο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ένας 18χρονος με συνεπιβάτη έναν 17χρονο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο το ανήλικο παιδί και να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός. Όμως, εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς του και αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί τον ανακάλυψαν να περιφέρεται στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, αφού είχε κρύψει το αυτοκίνητο πίσω από μια αγροτική αποθήκη. Τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Η ασυδοσία και η εγκληματικότητα από λαθρομετανάστες στην Καρδίτσα συνεχίζεται.Την μαύρη εργασία,τις κλοπές,τις παρενοχλήσεις παιδιών και τον βιασμό 74χρονης ήρθε να συμπληρώσει ο θάνατος από τροχαίο ενός 17χρονου Έλληνα.

http://www.gkourou.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *