“Δεν γεννήθηκα την 17 Νοέμβρη”

Στο πολιτικό τοπίο ακούστηκε προχθές μια πιστολιά. Μια πιστολιά πού είναι απλά ο γνώριμος ήχος των χιλιάδων πυροβολισμών πού από την Μεταπολίτευση και μετά σπάει καθημερινά τα αυτιά μας χωρίς όμως να ακούμε τίποτα. Είναι οι πυροβολισμοί πού σκότωναν κάθε ημέρα και μια ηθική αξία , του….
οικογενειάρχη , του έντιμου , του ηθικού , του εγκρατή , του αγωνιστή της ζωή και του μαχητή. Σαράντα χρόνια γκρέμισμα κάθε αξίας με χιλιάδες πυροβολισμούς κάθε μέρα στο όνομα αυτής της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας του ατόμου.

Η προχθεσινή χθεσινή πιστολιά ξεχείλισε το ποτήρι. Ο κάθε οικογενειάρχης , ο κάθε αγωνιστής της ζωής , ο κάθε έντιμος άνθρωπος λέει σήμερα ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Ξεπεράσατε κάθε όριο.
Δεν θα αφήσουμε άλλο την θολή γραμμή της ψεύτικης επαναστατικής κουλτούρας να κυριαρχεί στην Παιδεία , στον Πολιτισμό , και στα media. Έχουμε χρέος στα παιδιά μας να αντιδράσουμε. Εμείς πού δεν γεννηθήκαμε στις 17 Νοέμβρη , εμείς πού μόνο την ώρα μας σκοτώνουμε που και πού , εμείς λοιπόν θα πρέπει να ξεκινήσουμε την επανάσταση του ΑΠΛΟΥ πολίτη .

Καμία ανοχή σε αυτούς πού στηρίζουν τα ματωμένα χέρια των δολοφόνων. Γυρίζουμε την πλάτη στα είδη πού πουλάνε , στα λόγια πού λένε , αρνούμαστε να διαλογισθούμε μαζί τους , αρνούμαστε κάθε φυσική παρουσία δίπλα τους. Απλά λόγια και σταράτα. Στηρίζουμε τις ηθικές αξίες αυτής της Χώρας και ξεφτιλίζουμε σιωπηλά αυτούς πού στηρίζουν αυτή την ΝΤΡΟΠΗ.

Νικόλαος Μπεχράκης

http://www.antinews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *