Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 18-1-2015

Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία σε ολόκληρη τη χώρα θα αυξηθούν δίνοντας τοπικές βροχές από το μεσημέρι και μετά…
σε περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας και σποραδικές καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο, περιμένουμε την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015. Τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί κατά τόπους παγετός, ενώ η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 12 στην Ήπειρο, από 0 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 5 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ, και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και βαθμιαία τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν με πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής το βράδυ, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής και περιορισμένη ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

meteo.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *