ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 MICHAEL DOTSON CHICAGO HOUSEROCKING BLUES BAND & BLUES CARGO

DOUBLE TROUBLE

Δυο από τις μεγαλύτερες μπάντες του Blues,οι Michael Dotson Chicago Houserocking Blues band και οι Blues Cargo στο YARD
Double Trouble

Ακολουθεί ανακοίνωση των group :

“Μέσα στο κουρνιαχτό της κρίσης και της κατάθλιψης, ο κόσμος φαίνεται να αγκαλιάζει το μπλουζ όλο και περισσότερο και να ταυτίζεται με αυτό που πραγματικά εκπροσωπεί: Την αναζήτηση της ελευθερίας μέσα από μία ακραιφνώς ερωτική και πανανθρώπινη διάθεση…

Ίσως γιατί με το μπλουζ βρίσκει την ευκαιρία να ζητήσει κανείς το μερτικό του από αυτό που ονομάζουμε «ελευθερία». Ναι, όταν δεν υπάρχει πλέον τίποτα άλλο να χαθεί, τότε έρχεται αυτή η αίσθηση της ελευθερίας κουβαλώντας μαζί της τον ερωτικό διονυσιασμό της μπλουζ μουσικής. Αυτό λοιπόν το συναίσθημα, αυτή τη μοναδικότητα της απελευθέρωσης που προσφέρει το μπλουζ, θα τη γιορτάσουμε παρέα σε μια μοναδική συνεύρεση το Σάββατο 18 του Γενάρη στο YARD Double Trouble εγκαινιάζοντας την καινούργια χρονιά.
Για τους φίλους του μπλουζ, τα συμμετέχοντα μουσικά σχήματα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Mike Dotson με το Power Trio του, θα μας ταξιδέψει στο Σικάγο, τη πόλη που γέννησε το ηλεκτρικό μπλουζ. Μαζί του οι θρυλικοί Blues Cargo με 26 χρόνια ζωντανής ιστορίας γραμμένης πάνω στο πάλκο.

Σας περιμένουμε όλους για να χαρούμε, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να νιώσουμε έστω και για λίγες ώρες και πάλι άνθρωποι.”

DOUBLE TROUBLE: THE YARD Athens-Πατησίων 101
18.1.14, ΩΡΑ: 22.30
ΤΗΛ.: 2106127005
ΕΙΣΟΔΟΣ 6Ε

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *