ΘΕΡΜΟΙΛ –18136

Η ΘΕΡΜΟΙΛ, εταιρεία πετρελαίων και παροχής υπηρεσιών κτιρίων, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά για περισσότερο από 30 χρόνια.

Με κύρια συγκριτικά πλεονεκτήματα την
τεράστια εμπειρία της, το αξιόπιστο στελεχιακό και επιστημονικό προσωπικό και την εξαίρετη τεχνογνωσία της κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά, όσον αφορά στην αναγνωρισιμότητα του ονόματός της.

Η φιλοσοφία της ΘΕΡΜΟΙΛ διέπεται από την αρχή της απόλυτης εξυπηρέτησης των πελατών της και της πλήρους υποστήριξης προς τους συνεργάτες της.

Η στρατηγική της ΘΕΡΜΟΙΛ αφορά στην δημιουργία του μεγαλύτερου δικτύου συνεργατών, που παρέχει στο καταναλωτικό κοινό (ιδιώτες και επιχειρήσεις) πλήρεις υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς με άριστη εξυπηρέτηση και απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

Η ΘΕΡΜΟΙΛ έχει δημιουργήσει ένα πλήρες σύστημα franchise, το οποίο αποτελεί το αντικείμενο της δικαιόχρησης και παραχωρείται προς χρήση και εκμετάλλευση στους ενδιαφερόμενους υποψηφίους συνεργάτες – franchisees που πληρούν τις προδιαγραφές του συστήματος.

Η μέθοδος franchising χαρακτηρίζεται από το γνώρισμα της επίτευξης αποτελεσμάτων κοινής ωφέλειας και για τα δύο συνεργαζόμενα μέρη, το οποίο αποτελεί και πρότυπο, πάνω στο οποίο βασίζεται η συνεργασία της μητρικής εταιρείας με τις μονάδες δικαιόχρησης. Αυτό σημαίνει οι συνεργάτες της ΘΕΡΜΟΙΛ λαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες, οι οποίες είναι τυποποιημένες, κωδικοποιημένες και στην πράξη, μέσω πιλοτικών μονάδων, δοκιμασμένες.

 Υπηρεσίες: Διαχείριση Κοινοχρήστων

Οι σύμβουλοι διαχείρισης της ΘΕΡMΟΙΛ βρίσκονται κοντά σας από τις 7:00πμ-9:00 μ.μ για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία σας και είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν!

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ:

ΗΘΕΡΜΟΙΛ είναι από τις πρώτες εταιρίες που χρησιμοποίησε την μηχανογραφημένη έκδοση των κοινοχρήστων της πολυκατοικίας.

Το σύστημα κοινοχρήστων εκμηδενίζει τα ανθρώπινα λάθη ώστε να γίνεται σωστά ο επιμερισμός των εξόδων. Υπάρχουν αναλυτικές στήλες επιμερισμού των δαπανών ώστε τα έξοδα να είναι κατανοητά απ’ολους.

Το τμήμα μηχανογράφησης της ΘΕΡΜΟΙΛ αφουγκράζεται τις νέες ανάγκες και συνεχώς αναβαθμίζει το σύστημα έτσι ώστε να είναι πάντα πρωτοπόρο στις ανάγκες του κτιρίου.

Τα ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ περιλαμβάνουν τα εξής:

Συγκεντρωτικές καταστάσεις διπλότυπες επιμερισμού των κοινοχρήστων δαπανών βάσει χιλιοστών.

·      Ειδοποιητήρια πληρωμής κοινοχρήστων εξόδων για όλα τα διαμερίσματα με ανάλυση των δαπανών ανά κατηγορία εξόδων και ειδικότερη ανάλυση όσον αφορά την αυτονομία θέρμανσης.

·      Εξοφλητικές αποδείξεις ξεχωριστές για τον ιδιοκτήτη και τον ενοικιαστή .Η απόδειξη περιλαμβάνει αναλυτική επεξήγηση των χρεώσεων βάσει χιλιοστών .Η απόδειξη δίνεται από τον διαχειριστή όταν πληρωθούν τα έξοδα.

·      Κάθε πελάτης ανάλογα με την γεωγραφική περιοχή που μένει μιλά και με την αντίστοιχη Διαχειριστική σύμβουλο της περιοχής του η οποία έχει αναλάβει την εξυπηρέτηση συγκεκριμένου αριθμού κτιρίων .

·      Ο διαχειριστής μπορεί να επικοινωνεί με την Σύμβουλο διαχείρισης για την έκδοση κοινοχρήστων λογαριασμών αλλά και συμβουλευτικά προκειμένου να ενημερωθεί για χρήσιμες πληροφορίες που μπορεί να μην κατέχει σχετικά με τον επιμερισμό δαπανών αλλά και των διάφορων εργασιών του κτιρίου.

·      Η παράδοση των κοινοχρήστων λογαριασμών γίνεται αυθημερόν εφόσον η λήψη τους γίνει ως τις 11:00 το πρωί και εντός 24ωρου για αργότερη λήψη.

http://thermoil.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *