Τα λόγια του πατέρα για την αδικοχαμένη 18χρονη κόρη του, ανάθεμα στον Ιερώνυμο, τον Βαρθολομαίο και την τροϊκανή συγκυβέρνηση!

Οι «επαναστάτες» μισθοφόροι των ΗΠΑ, που στηρίζει με κάθε μέσο και τρόπο η Ευρωπαϊκή Ένωση του φετινού βραβείου Νόμπελ «Ειρήνης», δολοφόνησαν με τους ελεύθερους σκοπευτές τους μια όμορφη 18χρονη στο Χαλέπι, που είχε την ατυχία να είναι Χριστιανή και συνεπώς η χριστιανική γειτονιά της στο στόχαστρο των ισλαμοφασιστών «εξεγερμένων» για την επιβολή της σαρίας στη Συρία.
Τα λόγια του πατέρα που έχασε τη θυγατέρα του, η νεκρολογία στο φέρετρο της, μνημείο Αντίστασης στα …..
σχέδια των ιμπεριαλιστών:
«Για εμάς τους Χριστιανούς θέλω να επισημάνω:
Εμείς οι Χριστιανοί της Συρίας δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ την δική μας Άγια γη.
Αυτή τη γη υπερασπίστηκαν με το αίμα τους οι πρόγονοί μας.
Κανείς δεν προστατεύει τους Χριστιανούς της Συρίας, παρά μόνον τ’ αδέλφια μας οι Μουσουλμάνοι στην ίδια μας την πατρίδα.
Η Δύση συνεχίζει να λέει ότι είναι ασπίδα υπεράσπισης των Χριστιανών, αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα, γιατί η Δύση πουλάει τόσο τους…
Χριστιανούς, όσο και την Ανατολή, με αντάλλαγμα το χρήμα και το πετρέλαιο.
Εσύ κόρη μου είσαι η αθώα και γλυκιά καρδιά, όπως η μητέρα μας πατρίδα η Συρία.
Σε δολοφόνησαν στο όνομα του σκότους, έτσι σαν να σκότωσαν σ’ εσένα τη Συρία.
Σε τυράννησαν όπως τυραννούν τη Συρία.
Τώρα είσαι κοντά στον νεαρό μάρτυρα Sari Hassoun, τον γιο του μεγάλου μουφτή της Συρίας, είστε μαζί στους κήπους της αιωνιότητας…».
Pascal Claude Zarzar
Αυτή την πολυεθνική, πολυπολιτισμική, λαϊκή Συρία θέλουν να καθυποτάξουν οι ιμπεριαλιστές.
Κατανοούμε -διαφωνώντας κάθετα- τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα των ταγών της ορθοδοξίας, δηλαδή του Βαρθολομαίου και του Ιερώνυμου. Υπακούουν στα κελεύσματα των ιμπεριαλιστών, πλήρως εξαρτώμενοι από τα λεφτά της δύσης…
Κατανοούμε -διαφωνώντας κάθετα- την προδοτική πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, προσδεδεμένη στο άρμα των τροϊκανών και στην υπηρεσία ξένων συμφερόντων…
Δεν κατανοούμε -διαφωνώντας κάθετα- την σιωπηρή και συχνά με «φωνή» (όπως η “προσφορά” του κ. Τσίπρα στον Αβραμόπουλο, να φιλοξενήσουν πρόσφυγες από τη Συρία, αντί να καταγγείλει την ιμπεριαλιστική επίθεση), ταύτιση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του ΣΥΡΙΖΑ, με τους Νατοϊκούς ιμπεριαλιστές, την Τουρκία και το Ισραήλ που έχουν επιτεθεί στη Συρία.
Δεν μπορείς να δηλώνεις αριστερός και να υπακούς στα κελεύσματα των ΗΠΑ. Αν αυτό είναι ένδειξη διαπιστευτηρίων για μια συμμετοχή σε κυβέρνηση, είναι ταυτόχρονα έγκλημα και προδοσία των λαϊκών συμφερόντων!

http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *