Εμετική τουρκική προπαγάνδα για τους Βαλκανικούς Πολέμους 1912-13

Όχι και έτσι.Αυτή η τουρκική προπαγάνδα – που από καποιο ΄΄κέντρο” ξεπηδά- ξεπερνά κάθε όριο. Η εφημερίδα Sabah με τον τίτλο «Τα πικρά σημάδια της ρωμαίικης και βουλγάρικης καταπίεσης στα βαλκάνια», διαστρεβλώνει πλήρως την ιστορία, κατασκευάζει ”γεγονότα” και δημιουργεί συνθήκες μισαλοδοξιας και υπόβαθρο για ύποπτα πράγματα και καταστάσεις!
Όλα αυτά με….
αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από τους Βαλκανικούς πολέμους 1912 – 13 που όπως αναφέρει είχαν ετοιμάσει την κατατρόπωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας . Κατά τους πολέμους αυτούς έχασαν τη ζωή τους δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες, ενώ από την άλλη 600 000 περίπου Μουσουλμάνοι που ήταν εγκαταστημένοι στα Βαλκάνια υπέστησαν, άκουσον -άκουσον, βασανιστήρια και σφαγές και αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στην Ανατολία.
Και συνεχίζει την διαστρέβλωση του απελευθερωτικού αγώνα αποτίναξης του Οθωμανικόυ ζυγού:Τα χωριά και οι επαρχίες στις οποίες είχαν …κάνει εφόδους οι ρωμαίικες και βουλγάρικες …”συμμορίες” λεηλατήθηκαν και ασκήθηκαν σ’ αυτούς βασανιστήρια, Επίσης- συνεχίζει τις προβοκάτσιες και τις διαστρευλώσεις- ασκήθηκε ανήθικη συμπεριφορά στις γυναίκες και τα κορίτσια και υπό μορφή τελετών γίνονταν εκτελέσεις. Οι φωτογραφίες από τα γεγονότα αυτά παγώνουν το αίμα του ανθρώπου, υποστηρίζει

http://www.onalert.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *