2 μόλις συστατικά είναι αρκετά για να δείτε το δέρμα σας να αλλάζει μια για πάντα

1Το λάδι του μαύρου πιπεριού είναι πλούσιο σε χρήσιμα μέταλλα και βιταμίνες. Για παράδειγμα, περιλαμβάνει βιταμίνη-Α (β-καροτένιο), η οποία είναι πολύ ευεργετική για την υγεία των ματιών σας καθώς επίσης και για αντιοξειδωτική δράση της. Η βιταμίνη-Κ είναι σημαντική για τη διατήρηση του σωστού κυκλοφορικού και των μεταβολικών λειτουργιών, καθώς και για τους μύες και τα οστά μας.

777

Επιπλέον, έχει ασβέστιο, κάλιο και σελήνιο. Το ασβέστιο είναι καλό για τα οστά και to κάλιο για τη ρύθμιση της πίεσης του αίματος. Tο σελήνιο από την άλλη είναι απολύτως απαραίτητο για τη σωστή διαμόρφωση των οστών, τα νύχια,τις θύλακες των τριχών και των δοντιών μας, καθώς και για τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου μας.

Παρακάτω θα βρείτε 4 χρήσιμες συνταγές με λάδι μαύρου πιπεριού οι οποίες θα ενυδατώσουν το δέρμα σας και θα το κάνουν να λάμπει.

1. Μείγμα απολέπισης: με λάδι μαύρου πιπεριού και γιαούρτι

Συνδυάστε μία κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι και δύο κουταλιές της σούπας γιαούρτι. Όταν πάρετε λίγο από αυτό το μείγμα στα χέρια σας, το εφαρμόζετε σε καθαρό δέρμα καθώς τρίβετε με κυκλικές κινήσεις για μερικά λεπτά. Στο τέλος, ξεπλένετε με κρύο νερό.

Αυτό το μείγμα απολέπισης θα καθαρίσει το δέρμα σας, θα εξαλείψει τις ατέλειες και τα σημάδια, δίνοντας μια απίστευτη λάμψη στο δέρμα σας.

2. Μάσκα για την καταπολέμηση της ακμής: με πιπέρι και μέλι

Απαραίτητα συστατικά:

μισό κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
ένα ασπράδι από αυγό
μία κουταλιά της σούπας μέλι
Ανακατέψτε τα υλικά και απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας. Αφήστε τη να καθίσει για 15-20 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε το πρόσωπό σας. Αυτή η μάσκα θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το πρόσωπό σας από τα ανεπιθύμητα σπυράκια και την ακμή που τόσο καιρό σας να ταλαιπωρούν.

3. Μείγμα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας: με αιθέριο έλαιο πιπεριού

Θα χρειαστείτε 100 ml κρέμα σώματος και 3-4 σταγόνες ι αιθέριο έλαιο μαύρου πιπεριού. Προσθέστε το αιθέριο έλαιο μέσα στην κρέμα σώματος και τρίψτε στην κυτταρίτιδα ή το λίπος στην περιοχή που σας ταλαιπωρεί κάθε πρωί και βράδυ.

4. Μείγμα κατά της κυτταρίτιδας με λάδι σώματος

Απαραίτητα συστατικά:

2 κουταλιές της σούπας αμυγδαλέλαιο
2 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο ελαιούχων σπόρων / σταφυλιών
4 σταγόνες αιθέριο έλαιο μαύρου πιπεριού
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και έπειτα τρίβουμε το μείγμα στο σώμα μας μετά το μπάνιο δύο φορές την ημέρα. Το κόλπο είναι να προσπαθείτε να επικεντρώνεστε στις προβληματικές περιοχές. Το λάδι ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματός σας και τονώνει το δέρμα σας, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και του λίπους.

Πηγή:  daddy-cool.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *