ΤΩΡΑ: Ελεύθεροι οι 2 από τους 4 συλληφθέντες των Σκουριών- Πανηγυρισμοί και μπαλωθιές στην Ιερισσό

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες των Σκουριών αφέθηκαν πριν από λίγο ελέυθεροι…

Αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από 6 μήνες με αυτεπάγγελτη διαδικασία μετά από απόφαση του τριμελούς συμβουλίου πλημμελειοδικών, χωρίς χρηματική εγγύηση αλλά με περιοριστικούς όρους. Οι συλληφθέντες φέρεται ότι συμμετείχαν στην εμπρηστική επίθεση της 17ης Φεβρουαρίου στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός. Σύμφωνα πληροφορίες, είχε βρεθεί γενετικό υλικό του πρώτου συλληφθέντα σε σκούφο κοντά στο εργοτάξιο, ενώ ο δεύτερος βρέθηκε με κυνηγετικό όπλο που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.
Σε αναβρασμό βρίσκονται οι κάτοικοι της Ιερισσού αυτή την ώρα. Οι κραυγές χαράς μπλέκονται με τις μπαλωθιές των κυνηγετικών όπλων που ρίχνουν στον αέρα. Κάτοικος της περιοχής δηλώνει στο σελεο:
“Τα δύο πρώτα παλικάρια που προφυλακίστηκαν χωρίς δίκη τόσους μήνες για την επίθεση των Σκουριών, αφέθηκαν πριν λίγη ώρα ελεύθερα. Πλήρωσαν όσο κανείς άλλος ως τώρα, τον αγώνα των κατοίκων για την προστασία της γης, του δάσους και του νερού, για την προστασία της πατρίδας τους! Οι κάτοικοι μαζεύονται στις εισόδους της μαρτυρικής κωμόπολης, γέροι, νέοι και παιδιά για να τους υποδεχθούν ως ήρωες.”

seleo.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *