20 χρόνια πριν έσωσε αυτό το «ΤΕΡΑΣ». Σήμερα η σχέση τους έγινε viral παγκοσμίως…

4Πριν 20 χρόνια, ένας γιγάντιος κροκόδειλος πυροβολήθηκε από έναν αγρότη και κείτονταν ετοιμοθάνατος στις όχθες του ποταμού Parasmina, στην Κόστα Ρίκα, μέχρι που συνέβη κάτι αναπάντεχο.

Ο Chito Shedden – κάτοικος της περιοχής – βρήκε το ζώο σε τραγική κατάσταση και αποφάσισε να τον βοηθήσει. Τον ονόμασε Pocho και αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στην ανάρρωσή του. «Ήθελα να νιώσει πως υπάρχει κάποιος που τον αγαπάει και δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι κακοί» ανέφερε ο Chito στους The Tico Times. «Αγαπάω όλα τα ζώα και ιδιαίτερα όσα έχουν υποφέρει.»

Όταν ο Pocho ήταν καλύτερα, τον πήγε πίσω στο ποτάμι αλλά προς μεγάλη του έκπληξη τον βρήκε το επόμενο πρωί να κοιμάται στη βεράντα του! Έτσι, με την άδεια του Υπουργείου Περιβάλλοντος και τη βοήθεια ενός κτηνιάτρου, ο Chito πέρασε 2 ολόκληρες δεκαετίες φροντίζοντας τον Pocho.

Τόσο οι επιστήμονες όσο και οι τουρίστες είχαν μείνει σαστισμένοι από αυτή την εξαιρετικά ασυνήθιστη φιλία. Για να φανταστείτε, όχι μόνο έπαιζαν και έκαναν μπάνιο μαζί, αλλά ο Pocho έτρεχε κάθε φορά που ο Chito φώναζε το όνομά του!

Το 2011, ο Pocho πέθανε από φυσικά αίτια σε ηλικία 50 ετών.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *