Τελευταία Νέα

Ραχήλ Μακρή: “Πήραν δάνειο μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ ύψους 200 εκατ. ευρώ και τα μοίρασαν σε blog και σάιτ”

Μήνυμα στον Παναγιώτη Κουρουμπλή προκειμένου να συνεχιστεί ο οικονομικός έλεγχος στο ΚΕΕΛΠΝΟ στέλνει η Ραχήλ Μακρή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Παναγιώτη μην υποχωρήσεις. Φτάστο μέχρι το τέλος. Να ελεγχθούν όλοι όσο ψηλά και αν βρίσκονται», αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την ανάρτηση:

«Πήραν δάνειο περίπου 200 εκατ. ευρώ και τα περισσότερα τα έδωσαν για προβολή και δημόσιες σχέσεις, τότε με τα εμβόλια, και ακόμα χρωστάμε. Να σκεφτείτε ότι είμαι αναγκασμένος να πληρώνω κάθε χρόνο 17 εκατ. ευρώ για την εξυπηρέτηση αυτού του δανείου και για τόκους»είπε ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος αποκαλύπτει ότι υπάρχουν καταστάσεις και αποδεικτικά στοιχεία για τα χρήματα που ξοδεύτηκαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ».

Μαθαίνω ότι τα εκατομμύρια πήγαν στα γνωστά μπλόκ, σάιτς και ΜΜΕ που καθημερινά συκοφαντούν και εξυβρίζουν συγκεκριμένους Βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Παναγιώτη μην υποχωρήσεις. Φτάστο μέχρι το τέλος. Να ελεγθούν όλοι όσο ψηλά και αν βρίσκονται

«Δέχομαι πιέσεις να μην ολοκληρώσω τον έλεγχο» δηλώνει ο υπουργός Υγείας Π. Κουρουμπλής, ο οποίος κάνει λόγο για ένα δάνειο που πήρε το ΚΕΕΛΠΝΟ με εγγύηση Δημοσίου, το 2008, και ακόμα δεν έχει πληρωθεί.

Ο έλεγχος στις συμβάσεις γίνεται και από την κόρη του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Χρ. Σαρτζετάκη, Πετρούλα Σαρτζετάκη, η οποία ξεσκονίζει όλες τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί τα τελευταία 20 χρόνια. Τι απομένει; Να δοθούν όλα στη δημοσιότητα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *