Τα φίδια του ψευδοΠΑΣΟΚ επιβεβαίωσαν τη «προφητεία» Ρέππα του 2000 – Η διαφθορά τους βελτιώνει…

by Μπαρμπα Νίκος Αρβανίτης

— ….και τα σιωνιστικά καθάρματα, ανακαλύπτουν νέες μεθόδους παραγραφής των εγκλημάτων τους και νεκρανάστασης της σόσιαλ-ληστρικής επιστήμης…
— Έχουν καταξεφτιλίσει κάθε έννοια σοσιαλισμού, πατριωτισμού, κοινωνικής δικαιοσύνης, δημοκρατίας. Τα πολιτικά ρεμάλια του ψευδοΠΑΣΟΚ, δεν έχουν ιερό, ούτε όσιο και συνεχίζουν να μας θέλουν κάφρους της κεντρώας Αφρικής των Μάου-Μάου.

— Το ψευδοΠΑΣΟΚ έχει πλέον ξεβρακωθεί εντελώς και ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα στελέχη του απέδειξαν ότι ήσαν σάπια και σε ελάχιστες περιπτώσεις, απλά, ότι σάπισαν καθοδόν, διότι δεν άντεχαν να βλέπουν τους πολλούς να τα τρώνε μόνοι τους. Η διαφθορά ήταν δεδομένη όχι από το 2000, με διαπιστώσεις δημοσκοπήσεων, αλλά πολύ πιο πριν, από μελέτες διεθνών οργανισμών, που έκρουαν τον κώδωνα, αλλά οι ληστοσυμμορίτες που κυβερνούσαν, κορόϊδευαν τον λαό και έχουν το θράσος, να χτίζουν κάλπικα άλλοθι, ακόμα και σήμερα!!!

— Χθες και σήμερα, είχαμε την ατυχία, τη δυστυχία θα έλεγα, να δούμε και να «θαυμάσουμε» το θράσος των ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΩΝ Σημίτη, Παπανδρέου και Βενιζέλου, να συνεχίζουν το ψεύδος τους και την ανευθυνότητά τους, όταν εκτός του ότι και οι ίδιοι σε ΝΕΚΡΟ ΧΡΟΝΟ έχουν ομολογήσει κάποια εγκλήματα, αλλά και που άτομα-καθάρματα του κοινού ποινικού δικαίου, άτομα του στενού τους περιβάλλοντος, έχουν ομολογήσει σε ανακριτές και δημοσίως, τη διάπραξη εγκλημάτων χρηματισμού για λογαριασμό των αρχηγών τους και…. αφέθηκαν ελεύθεροι (Τσουκάτος, Μαντέλης κλπ)!!!!! Πέρα από τις μίζες, είναι πλέον βεβαιωμένο, ότι αυτές οι ηγεσίες είχαν λάβει δάνεια που δεν είχαν καταχωρηθεί στα βιβλία του κράτους, για τα οποία οι δανειστές, εξανάγκασαν τη χώρα μας να τα αναγνωρίσει τα τελευταία χρόνια, χωρίς εμείς οι θνητοί να γνωρίζουμε, που κατέληξαν αυτά τα δάνεια!!!!!

— Τόμοι μπορούν να γραφούν για τις απάτες, κυρίως του ΠΑΣΟΚ αλλά και κυβερνήσεων ΝΔ επί Κωστάκη Καραμανλή.

— Το ψευδοΠΑΣΟΚ είναι πλέον σε γενική διάλυση, ως αποτέλεσμα της καθολικής σαπίλας του. Μιας σαπίλας που έχει μηχανισμούς κατάμαυρους να βελτιώνεται, να αναβαθμίζεται, να εκσυγχρονίζεται και να ξεγελά τον λαό. Στη πραγματικότητα, ο επί πολλά χρόνια υπουργός των διεφθαρμένων κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Ρέππας, αυτό εννοούσε όταν έλεγε ότι η διαφθορά τους…. βελτιώνει!!! Έτος 2000 και υπάρχει γενική παραδοχή. Κανείς δεν τολμά να την αμφισβητήσει, αλλά ο κάθε ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ μακροΥΠΟΥΡΓΟ ΡΕΠΠΑ, φταίνε όλοι οι άλλοι, για να βελτιώνονται καθάρματα σαν κι΄ αυτόν!!!

— Ήδη το μισό ψευδοΠΑΣΟΚ, έχει μετακομίσει στη κολυμπήθρα του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι στη ΔΗΜΑΡ του σιωνιστή Κουβέλη και λίγοι υπεραισιόδοξοι, κατασκεύασαν ιδιόκτητα κόμματα!!!! Με ποια οικονομικά προσόντα??? Τη προηγούμενη θητεία, στα λεγόμενα παραγωγικά υπουργεία, δια των οποίων καταχρέωσαν και καταλήστευσαν τη χώρα???

— Το ένα τέταρτο (1/4) συνταξιοδοτήθηκε από τον Ελληνικό λαό και δεν έχει περιθώρια επιστροφής, παρά μόνο δια των απογόνων τους και δια μέσου ολιγαρχικών κομματοσκυλικών μηχανισμών. Οι νέοι να μάθουν από τα λάθη μας, να μας συμβουλεύονται για να μη πάθουν τα ίδια από τους απογόνους των ληστών πολιτικών. Αν αυτοί οι γόνοι πολιτευτούν, με κλεμμένα λεφτά θα το πράξουν. Μπορούμε να βελτιωθούμε κι΄ εμείς και τα παιδιά μας να τους φράξουν δυναμικά το δρόμο και να τους εξαφανίσουν. ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΜΕΣΟ.

— Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ… ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ!!!!…. Βενιζέλος, Παπανδρέου, Σημίτης και ότι απόμεινε, αυτοαγνίζονται και μας δουλεύουν άγρια!!! Δεν έχουν ίχνος σεβασμού και μας ξαναεμπαίζουν!!! Ο απελπισμένος για καρέκλα εξουσίας Ρέππας, ο μακροΥΠΟΥΡΓΟΣ των διεφθαρμένων κυβερνήσεων του ψευδοΠΑΣΟΚ, μόλις προχθές τόλμησε και ξαναμίλησε και πρότεινε σε όσους απόμειναν στο ψευδοσοσιαλιστικό απολειφάδι, να μετακομίσει σύσσωμο στον εκ γενετής διεφθαρμένο πολυσυλλέκτη πολιτικών απατεώνων ΣΥΡΙΖΑ!!! Για να σώσουν ότι σώζεται. Για να ανανεωθούν οι ληστοσυμμορίες… Για να βελτιωθεί η ράτσα των ληστών και μιζαδόρων πολιτικών. Ποιοι και πόσοι απόμειναν??? Μόλις και μετά βίας γεμίζουν την αίθουσα ενός μεγάλου καφενείου!!!! Και επιμένουν και ξοδεύουν χρήμα ξένο, για να δικαιολογήσουν κάλπικους λόγους ύπαρξης…. Ο Ρέππας…. Ο κοπρίτης που άρχισε τις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις και τα προσκυνήματα προς τους υπαλλήλους της τρόϊκα!!!! Δοξάστε τον…. Βελτιώνεται ως πολιτικός απατεώνας και δείχνει ΣΥΡΙΖΑ!!!!

tsoutsouneros.arvanitis.eu

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *