Η αποκάλυψη του εγκλήματος: Η μαυρη συνεδρίαση του ΔΝΤ τον Μάιο του 2010- «Μα θα τους κάνουμε Αργεντινή»!

«Μα θα τους κάνουμε Αργεντινή»! Είπε ο επιτετραμμένος της …Αργεντινής στο ΔΝΤ αντιδρώντας στο σχέδιο Παπανδρέου – Στρως Καν! Δεν ειναι δυνατόν να μην μιλάμε για αναδιάρθρωση του χρέους πριν εφαρμόσουμε αυτό το σχέδιο.
Η απάντηση των «εταίρων», Γερμανων, Γάλλων και Ολλανδών, συνιστά την μεγαλύτερη απάτη εις βάρος έθνους, στην σύγχρονη οικονομία.
Για να κάμψουν τις αντιδράσεις, «διαβεβαίωσαν» ότι οι τράπεζες τους, θα διακρατήσουν το χρέος και δεν θα το ξεφορτωθούν!
Τι έκαναν στην συνέχεια; Άρχισαν να ξεφορτώνουν ασύστολα τα Ελληνικά ομόλογα που διακρατούσαν, τα ομόλογα της μίζας και της κερδοσκοπίας, που χρησιμοποιήθηκαν ώστε να δανείσουν την Ελλάδα για να αποπληρώσει τις συμβάσεις της Siemens και των εξοπλιστικών σε Γερμανικές και Γαλλικές εταιρειες! Με την συνέργεια της συμμορίας του μνημονίου, τα ομολογα αγοράστηκαν από Ελληνικες τραπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, Κυπριακές τράπεζες αλλά και μικρομολογιούχους μετά από «συστάσεις» των συστημικών τραπεζών!
Η έκθεση – βόμβα της Alvarez & Marshal για την καταρρευση των Κυπριακών τραπεζών αναφέρει: Οι τράπεζες αγόρασαν Ελληνικά ομόλογα από την Deutsche Bank, η οποία μάλιστα μοίραζε προμήθειες για τις αγορές!
Στην συνεδρίαση όμως οι Γερμανοί είχαν διαβεβαιώσει οτι «οι τράπεζες τους δεν θα πωλούσαν τα ομόλογα»!
Δηλαδή, Έλληνες τραπεζιτες πηραν μίζες για να αγοράσουν ομολογα απο τις ευρωπαϊκές τραπεζες και έπειτα ανακεφαλαιοποιήθηκαν από το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου. Το απόλυτο έγκλημα, η απόλυτη απάτη εις βαρος ενος Έθνους.
Όταν το ξεφόρτωμα των 100 και πλεον δις ολοκληρώθηκε, όπως προέκυψε από την ερώτηση του Προκόπη Παυλόπουλου για τις αγορες ομολογων από ξένες τράπεζες, ήλθε και το εγκληματικό PSI…
Το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ των πρακτικών του ΔΝΤ δεν αφήνει περιθώριο για παρερμηνείες. Το μνημονιο ηταν ένα έγκλημα κατά του Έθνους, μία έσχατη προδοσια που εχει αυτουργούς, συνεργούς και παραστάτες. Η ποινή είναι μία…

olympia.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *